Uyuşturucu satıcıları balkona kamera yerleştirmiş

Diyarbakır'da "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden ikisi tutuklandı- Uyuşturucu satıcılarının polisten kaçabilmek için evin balkonuna yerleştirdikleri kamera ile sokağı izledikleri belirlendi
Uyuşturucu satıcıları balkona kamera yerleştirmiş

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden ikisi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Kayapınar ilçesinde okul ve çevrelerinde uyuşturucu kullandığını tespit ettiği 4 kişiyi takibe aldı. Takip sonunda bu kişilerin uyuşturucuyu ilçede bir evden temin ettikleri tespit edildi.

Ekiplerin eve düzenlediği operasyonda takibe alınan 4 kişiyle bu kişilere uyuşturucu temin eden "torbacı" olarak tabir edilen iki kişi gözaltına alındı.

- Eroini saksıya gizlemişler

Evde yapılan aramada balkonda saksıların içine gizlenmiş 36,3 gram eroin ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 850 lira ele geçirildi.

Uyuşturucu satıcılarının polisten kaçabilmek için evin balkonuna yerleştirdikleri kamera ile sokağı izledikleri belirlendi.

Gözaltına alınan 6 şüpheliden ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: