Uyuyan dev uyandı

Kutlu direnişte 10 gün geride kaldı. Parti gözetmeksizin bir arada bulunan ve meydanlarda gece nöbetini sürdüren vatandaşlar uyuyan devin uyandığını, bu millete zarar vermek isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.
Uyuyan dev uyandı

“fetullah-kendine-kacacak-yer-arasin”.jpg

“FETULLAH KENDİNE KAÇACAK YER ARASIN”

Darbe girişiminin önlenmesinde en büyük etkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka meydanlara inin demesiyle olduğunu söyleyen Ömer Güçyetmez, “Cumhurbaşkanımız bu millet için uğraşıyor, çalışıyor. Tüm hayatını tüm ömrünü bu işe adadı. Fetullahçılar hainlik yapıyorlar. Memleketin içerisine sızmaya çalışıyorlar. Karşılığını da aldılar. Alacaklar her zaman. Allah Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında. 50 metre üzerinden füzelerin uçtuğu Cumhurbaşkanını Allah her yerden kurtarır. Fetullah kendine kaçacak yer arasın. Biz millet olarak düzlüğe çıkacağız inşallah. Yeter ki dürüst olalım. Faize, kötü işlere bulaşmayalım. Başımızda liderlerimiz oldukça biz de düzgün oldukça bu milletin başına hiçbir şey gelmez. Dirayetli liderlerimizin bizi meydanlara davet etmesinden dolayı hainlerin darbe girişimi başarısız oldu. Başımızda böyle liderler olduğu sürece terör mensupları amaçlarına ulaşamayacaklar. Bizim tutunacak bir dala ihtiyacımız vardı. O dal da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu. Bundan sonra yıkılmayız inşallah” dedi.

“fetonun-lideri-idam-edilmeli”-001.jpg

“FETÖNÜN LİDERİ İDAM EDİLMELİ”

Fetullah Gülen’in asılması gerektiğini dile getiren İsa Örün, “FETÖ’nün lideri biran önce idam edilmelidir. Erdoğan’ın meydanlara inin demesiyle güzel bir hareketlenme oldu ve halkımız iyi bir direniş sergiledi. Bu halk, bu meydanlara inmeseydi Allah esirgesin Türkiye’yi kötü günler bekliyordu. Şuanda halkın birliğini bütünlüğünü görüyorsunuz. 15 Temmuz gecesi haberi aldığımda hiç korkuya kapılmadım. Direk valiliğin önüne indim ve orada sabahladım. Direnişimizi o günden bu yana sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“avrupa-ciddi-anlamda-saskin”-001.jpg

“AVRUPA CİDDİ ANLAMDA ŞAŞKIN”

Halkın parti gözetmeksizin bir ve bütün şekilde meydanlarda toplanmasının çok güzel bir şey olduğuna dikkat çeken Hakan Ünal, “Uyuyan dev uyandı. Bütün dünya halkımızın gücünü, kuvvetini görmüş oldu. Üç beş çapulcuyla bu işin olmayacağını çözdüler.  Milletimizin birliği diğer İslam ülkelerine de çok güzel örnek teşkil etti.  Şu anda tüm dünya bizi konuşuyor. Avrupa bile şu an ciddi anlamda şaşkın. Türk halkını herkes tanımış oldu. Diğer İslam halkı da bize özendi. Cuma gecesi darbe girişimini duyduğumuzda meydana indik ve sabaha kadar nöbetimizi tuttuk. Türkiye bir olduğu müddetçe bu milletin başına bir şey gelmez” şeklinde konuştu.

“darbe-bizi-yildiramaz”-001.jpg

“DARBE BİZİ YILDIRAMAZ”

“Darbe bizi yıldıramaz” diyerek konuşmasına başlayan Osman Atılgan, “Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi istediklerini yapsınlar. Bu millet meydanlarda olduğu sürece, bizlerde iman gücü olduğu müddetçe emellerini gerçekleştiremeyecekler. Bizler çoluğumuzla-çocuğumuzla, gencimizle-yaşlımızla buradayız. Başkomutanımız meydanlardan ayrılın demeden buradan bir yere gitmeyeceğiz. Kimse bizim birliğimizi beraberliğimizi bölemez. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah bir daha böyle acı yaşamayalım. Allah ümmetin son kalesi olan bu ülkeyi zalimlere yurt edindirmesin. Eskiden Türkiye’de darbe yaptıklarında halkımız sessiz kalmıştı. Ama bu sene vatandaşlarımız uyanık davrandı. Bundan sonra da hainler bu millete zarar veremez” dedi.

“medya-katkisiyla-halkimiz-daha-bilincli”-001.jpg

“MEDYA KATKISIYLA HALKIMIZ DAHA BİLİNÇLİ”

“Vatandaşlarımızın Milli iradeye sahip çıkması ve Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşuyla darbe girişimi püskürtüldü” diyen Mustafa Işık, “Halkımız artık eski zihniyete sahip değil. Daha bilinçli. Bunda medyanın katkısı da büyük oldu.  Çünkü herkes anında gelişmelerden haberdar oldu.  Artık darbelerden bu memlekete bir hayır olmadığı tekrar anlaşılmış oldu. Şuan orta doğu kargaşa ve karışıklık içerisinde. Başta Amerika ve İsrail olmak üzere tüm dünya gördü ki bu milleti ne topla ne de tankla sindiremeyecekler”  ifadelerini kullandı.

“cok-buyuk-bir-milletiz”-001.jpg

“ÇOK BÜYÜK BİR MİLLETİZ”

Millet ayağa kalkmasaydı, vatandaş sokağa çıkmasaydı Türkiye’nin 40-50 yıl öncesine geri gidebileceğini söyleyen İrfan Yılmaz, “Öyle bir milletiz ki bütün dünyaya kafa tutabilecek gücümüz var. Herkes bizi konuşuyor. Herkes bizden korkuyor. Bugün bir haber gördüm. Bir Fransız, “Teröristler saldırı yaptığında polisi aramayacağım. Türk’ü arayacağım” diye sosyal medya hesabından paylaşım yapmış. Bu Türk milletine öyle gurur verici bir şey ki çok duygulandım. Gerçekten bunu başka bir ülkede göremezsiniz. Meydanlardaki kalabalık gün geçtikçe artıyor. Çok büyük bir milletiz. Herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.