Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

Üzülerek sevinenler!

Üzülerek sevinenler!

“Fikstür şansı” diyerek dillere pelesenk ettiğimiz sürecin SÖZDE en rahat maçı Karabük karşısında oynanan KÖTÜ oyunun açıklamasını, Bursa mağlubiyetinde olduğu gibi KAZA benzetmesiyle ifade etmek isterdik. 

Lakin bu maç/oyun ne kaza, ne de kader…

Karabük kötü oynuyor DÜŞTÜ,

Biz kötü oynuyor SÜRÜNÜYORUZ.

Her maç eleştirileri hak ederek alan Fofana’nın hız avantajıyla aldığı penaltı olmasa bu maç 0-0 biter, 90+45 dahi oynasak karşılaşma golle değil sakatlıklarla, kartlarla değişirdi. Sivasspor karşısında 5 gol bulabilen bir Konyaspor bu maç en az 3 gol atmalı, dosta düşmana mesaj vermeliydi ama olmadı, oldurmadı bizim çocuklar.

Şükür ki öyle ya da böyle üç puan ile dönüyoruz.

Bizim için de önemli olan buydu. Her maçın final olduğu bu haftalarda kazanmanın şeklini çok fazla önemsememek gerek biliyoruz amagönül razı değil işte.

Tribün jargonunda fakir tesellisi diye de nitelendirilmeye müsait bir söz var “Bir-Sıfır olsun bizim olsun” şeklinde, hakikaten öyle bir oyun, öyle bir galibiyet ile bitirdik bu haftayı.

Gerçi değişen bir durum da olmadı neredeyse, yine hesap makinelerimizi aldık önümüze hesap yapıyor, varsayımlar üzerinden“TUTUNABİLME” çabası içerisinde bekliyoruz. Düşmek istemeyen OYNAR arkadaş, Koşar, çabalar, İSTER. Karabük maçında bunlardan uzak kaldık, Göztepe karşısında bu çizgiyi yakalayamazsak çok üzülürüz. Asıl maç önümüzdeki hafta.

Bu saatten sonra OYUN üzerinden yapılan eleştiriler hedefe ulaşmayacak nasılsa, biz yine “ÜZÜLEREK SEVİNELİM”  gerekirse... 

Varsın olsun, neticede amacımız işimize gelen her skor, hedefimiz puanLAR...

——

Salı günü erken saatlerde kulüp resmi sosyal medya hesaplarından “Antrenman Günlüğü” başlıklı paylaşımı bekliyoruz.

Zira Göztepe maçı ciddi anlamda final niteliğinde. Cumartesi gününe kadar ciddiyetle çalışılmalı. Taraftar desteği ile daha iyi oynayan Konyaspor mutlak suretle KA-ZAN-MA-LI

O maçta oyun kötü olursa skor da kötü olur. 

——

Alt sıralarda bizimle aynı savaşı veren diğer takımların skorları, oyunları ya da fikstürü hakkında konuşmanın hepimizi gerdiği maalesef ortada. 

O sebeple biz

Cumartesi günü bu işi kendimiz bitirmeliyiz.

Takımla yeniden kucaklaşmalı, Göztepe karşısında yalnız bırakmamalıyız. Sezonun son iç saha maçında birdahaki sezon göremeyeceğimiz (görmek istemediğimiz) futbolcularımız son kez oynayabilir (!) onlara da iyi bir veda hazır edelim.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hüseyin Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR