Vakıfbank'tan Öztürk’e ziyaret

Bir süre önce Vakıfbank bölge Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Yücel Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti.
Vakıfbank'tan Öztürk’e ziyaret

Nalçacı şube müdürü Mustafa Sözügüzel ile birlikte Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret eden Yusuf Yücel Konya’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan el birliği ile çıkılacağına inandığını ifade eden Yücel ‘Ülkemiz her anlamda güçlü bir ülkedir. Bu ülke ve insanları çok badireler atlattı. Bugünleri de birlik ve beraberlik anlayışı içinde atlatacağına inanıyorum’ dedi.

6bafd0bb-7696-4b71-b170-7140b4da8778.jpg

Yaşanan son olayların ekonomik olduğu kadar psikolojik bir mücadele olduğuna da dikkat çeken Yusuf Yücel ‘Bu mücadeleden güçlü ve başarılı çıkmak bizim elimizde. Önümüzdeki günlerde ekonomik dalgalanmalar ve bu kötü durum yerini ekonomik düzelmeye bırakacak. Biz psikolojimizi sağlam tutup mücadele edeceğiz. Gerekli tasarruf uygulamalarını ailemiz başta olmak üzere iş yerlerimizde yapacağız. Şehrimizde yapacağız. Ülkemizde yapacağız.  Bu sıkıntılı dönemden kısa sürede çıkacağımıza inanıyorum’ ifadelerini kullandı.  Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Biz güçlü bir ülkeyiz. Bu günler kısa sürede geride kalacak. Yeter ki inanalım’ dedi.