Vali Çelik: “Ortak yaşama arzumuz milli birliğimize yansımalı”

Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cihan Ertok, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşegül Ünügür ve beraberlerindeki Yönetim Kurulu üyeleri,...
Vali Çelik: “Ortak yaşama arzumuz milli birliğimize yansımalı”

Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cihan Ertok, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşegül Ünügür ve beraberlerindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Vatan millet sevgisiyle birlikte Türkiye olmanın önemine değinen Vali Çelik, nazik ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplumun tüm kesimleriyle birlikte geçmişten gelen kültürümüze sahip çıkılmasını isteyen Vali Çelik, Eskişehir'i medeniyeti yüksek bir il olarak nitelendirdi. Çağdaş ve modern olan ilimizde, insanların birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşadığını aktaran Vali Çelik, ülke olarak gösterilen ortak yaşama arzusunun milli birliğimize yansımasını istedi.

İyi niyet dileklerinde bulunan Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ertok ve Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ünügür'e teşekkürlerini ileten Vali Çelik, her iki heyete de çalışmalarında başarılar diledi.

Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cihan Ertok ve Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşegül Ünügür de, yaptıkları çalışmaları Vali Çelik'e anlattı. Ziyareti kabulden dolayı Vali Çelik'e teşekkür eden Ertok ve Ünügür, ülkemizdeki birlik ve beraberliğin daha çok artması için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Kaynak: