Vali İpek Erfelek’te karne dağıttı

Sinop Valisi Hasan İpek, ziyaret ettiği Erfelek ilçesinde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.
Vali İpek Erfelek’te karne dağıttı

Sinop Valisi Hasan İpek, ziyaret ettiği Erfelek ilçesinde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Vali Hasan İpek Erfelek Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu. Vali İpek ilk olarak Erfelek Kaymakamı Murat Mete'yi makamında ziyaret etti. Kaymakamlık önünde yapılan karşılama töreninden sonra Vali İpek, Kaymakam Murat Mete'yle makamında bir süre sohbet etti. Vali Hasan İpek Kaymakam Mete'den ilçenin sorunları hakkında brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinden sonra vatandaşlarla sohbet ederek belediye binasına giden Vali İpek, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek'i ziyaret etti. Başkan Şimşek'le yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Muzaffer Şimşek yaptığı ziyaret için Vali İpek'e duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Vali İpek çocuklara karne verdi

Sinop Valisi Hasan İpek Yunus Emre Ortaokulunda öğrencilere karnelerini verdi, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere başarılar dileyen Vali Hasan İpek öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Vali Hasan İpek daha sonra Erfelek İlçe Jandarma Komutanlığında İlçe Jandarma Komutanı J.Asb. Kd. Bçvş. M. Hakan Aşar'ı ziyaret etti. Jandarma Komutanlığı önünde yapılan karşılama töreninden sonra Vali Hasan İpek ve İlçe Jandarma Komutanı J.Asb. Kd. Bçvş. M. Hakan Aşar makamda bir süre sohbet etti. Sinop Valisi Hasan İpek çalışmalarında başarılar dileyerek Erfelek İlçe Jandarma Komutanı J.Asb. Kd. Bçvş. M. Hakan Aşar'a kotra hediye etti.

Şehit ailesini unutmadı

Sinop Valisi Hasan İpek 2009 yılında Bingöl ili Genç ilçesi Yumaklı bölgesinde icra edilen güvenlik operasyonu kapsamında iki mevki arasındaki devriye görevi esnasında yere düşmesi sonucu başını taşa çarparak yaralanmış, ambulans helikopter ile Elazığ Asker Hastanesine kaldırılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ve şehit düşen Özkan Çelikkaya'nın ailesine ziyarette bulundu.

Sinop Valisi Hasan İpek şehit ailesine kotra takdim etti.

Sinop Valisi Hasan İpek yapımı süren sanayi inşaatı ve İmam hatip Okulunu yerinde inceledi inşaatlar hakkında bildi aldı. Erfelek Merkez Büyük Camisinde kılınan cuma namazı sonrası Erfelek Belediye Düğün Salonunda muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla tek tek görüştü, sorunlarını dinledi.

Ziyarete ayrıca J. Kd. Alb. Halil Altıntaş, Emniyet Müdürü Yardımcısı İsmail Hiçdurmaz, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu ve kurum müdürleri katıldı.

Vali İpek Erfelek’te karne dağıttı

Vali İpek Erfelek’te karne dağıttı

Vali İpek Erfelek’te karne dağıttı

Vali İpek Erfelek’te karne dağıttı

İHA