Vali Nayir: Meydanları boş bırakmayan Kütahya halkına teşekkür ediyorum

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişimi sonrası demokrasi ve milli iradenin yanında olmak için Zafer Meydanı'na çıkan Kütahya halkının "demokrasi...
Vali Nayir: Meydanları boş bırakmayan Kütahya halkına teşekkür ediyorum

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişimi sonrası demokrasi ve milli iradenin yanında olmak için Zafer Meydanı'na çıkan Kütahya halkının "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Darbe girişimini haber alır almaz makamına gelen ve Zafer Meydanı'nı boş bırakmayan halkın ilk günden beri yanında olan Vali Nayir, Zafer Meydanı'nda halka seslendi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, konuşmasına demokrasi şehitlerini anarak başladı. Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı dileyen Vali Nayir, demokrasi için meydanları boş bırakmayan Kütahyalılar'a da teşekkür etti.

Kütahyalıların büyük bir fedakarlık gösterdiğini ifade eden Vali Nayir, "15 Temmuz'da yaşadığımız başkaldırı ihanetinden sonra sizlerin gösterdiği birlik ve beraberlik, bu fedakarlık her türlü takdirin üstündedir. Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Genci, yaşlısı, kadını, çocuğu ile bu meydanı aralıksız olarak doldurma, birlik ve beraberliğimizi gösterme cüretini gösterdiniz. Milli iradeden, demokrasiden, birlik ve beraberlikten yana olduğunuzu burada en yüksek sesle ifade ettiniz. Sizlerin bu davranışı bizim dostlarımıza güven, düşmanlarımıza da korku salmaktadır. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Gerektiğinde milli iradeyi korumak için, demokrasimizi korumak için şehit olanlar gibi sizlerde bu yola can koyacağınızı, bu meydanlarda toplanarak göstermiş bulundunuz. Bu uğurda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlar Kurulumuz, devletin bütün organları da üzerlerine düşeni hakkıyla yapmaya çalışıyorlar. Hepiniz takip ediyorsunuz" dedi. 

Vali Nayir: Meydanları boş bırakmayan Kütahya halkına teşekkür ediyorum

Kaynak: