Vali Şentürk, iftarda sanayicileri dinledi

Vali Şentürk, iftarda sanayicileri dinledi

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Kırşehir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir OSB'de düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Vali Şentürk, müteşebbis heyet üyeleriyle ortak hareket ederek çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Buradaki istihdamın kent için önemi olduğuna işaret eden Şentürk, "Müteşebbislerin yaptıkları üterim ilimiz ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır. OSB'deki işletmeler, Kırşehirliler için önemli ölçüde istihdam kaynaklarıdır. İş adamlarımız ve ilimizin bütün dinamikleriyle çalışarak güzel işlere imza atıyoruz. Devletimiz de yatırımcıları her zaman desteklemiştir. Bütün işadamlarımıza karlı ve verimli işler temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Şentürk, daha sonra iftar programına katılan sanayicilerin talep ve beklentilerini dinledi.

İftar yemeğine Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Altuntaş, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları katıldı.