Vali Toprak; “Esnafımızla bir araya gelmek bana enerji veriyor”

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve Konya Yorgancılar Odası Başkanı Ramazan Tezel’in daveti üzerine Ahmet Efendi Vakfı Çarşısı ve Tarihi Bedesten Çarşı esnafıyla bir araya gelerek, Konya’nın meşhur yağ somunu ile kahvaltı yaptı.
Vali Toprak; “Esnafımızla bir araya gelmek bana enerji veriyor”

Bir gün öncesi Vali Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret eden Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve Konya Yorgancılar Odası Başkanı Ramazan Tezel ve yönetim kurulu üyeleri, esnaflarımızla birlikte bir kahvaltı yapalım davetini Vali Cüneyit Orhan Toprak kırmadı. Yağ somunu ikram edilen kahvaltıya KONESOB Başkanvekili Emin Baranok, her iki odanın başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı.

Kahvaltısından sonra esnafları ziyaret eden Vali Cüneyit Orhan Toprak, “Tarihi Bedesten ve Ahmet Efendi çarşısı esnafımızla sabah kahvaltısında bir araya geldik.  Kahvaltıdan sonra esnafımızı ziyaret ederek,  hal ve hatırını sorduk.  Oda başkanlarımız bizi ziyareti geldiğinde kahvaltıda birlikte olalım dediler. Bizde sıcağı sıcağını esnafımızı ziyaret ederek, birlikte olduk. Kahvaltıda Konya’nın meşhur yağ somununu ikram ettiler.  Bu ikramdan ziyadesiyle memnun oldum. Esnaf kültürü olan ahiliğin en üst seviyede yaşandığı esnaflarımızla birlikte olmaktan mutlu olduk. Tarihi dokusuyla büyüleyen bedesten ve Ahmet Efendi çarşısı esnafıyla beraber olmak bana bir enerji verdi. Şehrimizin her köşesindeki tarihi zenginliklerimiz ziyadesiyle buralarda da var. Hep birlikte ziyaret ettik. 0da başkanlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaflarla birlikte kahvaltıya katılan Vali Cüneyit Orhan Toprak’a Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve Yorgancılar Odası Başkanı Ramazan Tezel’de teşekkür ettiler.

Günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

vali-toprak-esnafimizla-bir-araya-gelmek-bana-enerji-veriyor-haber-fotolari-1.JPG