Vali Toprak'tan tam destek!

Atiker Konyaspor Yönetimi, Konya Valisi Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti
Vali Toprak'tan tam destek!

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, beraberindeki heyette yer alan İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz ve Asbaşkan Mehmet Günbaş ile birlikte Konya’da kısa bir süre önce göreve başlayan Vali Cüneyit Orhan Toprak’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Kulluk ve yönetim kurulu üyeleri, takımla ilgili son gelişmeler ve projeler hakkında Vali Toprak’ı bilgilendirdi.

Başkan Hilmi Kulluk burada yaptığı konuşmada, “Şehir olarak güzel bir sinerji yakaladık. Yönetim, teknik heyet ve taraftarımızın bütünlüğü gelecek adına hepimizi umutlandırıyor. Sayın hocamız Aykut Kocaman’a ve futbolcularımıza güveniyoruz. Sabırlı olursak bize yine büyük başarılar yaşatacaklarına inanıyoruz. Bu hafta Kasımpaşa ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu vesileyle sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Vali Cüneyit Orhan Toprak ise “Konyaspor son yıllarda büyük başarılara imza atmış bir kulüp. Yönetiminizin çalışmaları hakkında bilgi sahibiyim ve şahsınızda kurulunuzda yer alan bütün arkadaşlarınızı kutluyorum. İnşallah elimizden gelen desteği vereceğiz ve hep birlikte Konyaspor’umuzun yanında olacağız. Şimdiden Kasımpaşa ve diğer karşılaşmalarda takımımıza üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Kulluk, Vali Toprak’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma, Mesnevi ve Atiker Konyaspor’un lisanslı ürünlerinin olduğu hediyeleri takdim etti.