Van’ın 20 yıllık gümrük kapısı hayali gerçekleşiyor

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van'ın 20 yıllık hayali olan Kapıköy Sınır Kapısı'nın yeniden inşası için 24 Ağustos'ta temel...
Van’ın 20 yıllık gümrük kapısı hayali gerçekleşiyor

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van'ın 20 yıllık hayali olan Kapıköy Sınır Kapısı'nın yeniden inşası için 24 Ağustos'ta temel atma töreni yapılacağını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcısı Çiftci, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Kapıköy Sınır Kapısı'ndaki çalışmaları ve ihale sürecinin tamamlandığını söyledi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Gümrük ve Ticaret İşletmeleri A.Ş. aracılığıyla Kapıköy'ün yeniden yapımı için sürdürdüğü projenin tamamlandığını dile getiren Çiftci, 24 Ağustos'ta Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'nin de katılımıyla temel atma töreni yapılacağını kaydetti. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, "Her hizmette olduğu gibi bize hiçbir konuda desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Başbakanımıza, Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımıza, katkısı olan herkese şahsım ve bölge halkım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Van’ın 20 yıllık gümrük kapısı hayali gerçekleşiyor

Kaynak: