Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

VASAT OYUN GÜZEL SONUÇ

VASAT OYUN GÜZEL SONUÇ

Torku Konyaspor’un son maçlarda gösterdiği başarıdan sonra taraftarların aklında galibiyetten başka bir şey yoktu. Buna rağmen yeşil beyazlılar karşılaşmaya beklendiği gibi başlamadı. Savunmada açık vermeyen özelliği kendini gösterirken hücumda aynı başarıyı gösteremedi. Yeşil beyazlı ekip rakip takımın işini zorlaştıracak bir oyunu sahaya yansıtmakta zorluk çekerken Kayserispor’un yapabileceklerinin kapasitesi ve konuk takım olmanın verdiği zorlukla beraberliğe oynayan bir taraf görüntüsünde olsa da bazı dakikalarda Torku Konyaspor’a zorluk yaşatacak tehlikeli pozisyonlara girdiler. Yeşil beyazlıların orta sahası topu üçüncü bölgeye taşımakta güçlük çekince ilk yarıda pozisyon açısından kısır bir oyun izledik.

 

İkinci yarıda da durum pek değişmedi. Taraftar coşkulu bir oyun ve goller beklerken daha çok dengeli ve vasat bir oyun seyrettiler. Birkaç cılız pozisyon haricinde yeşil beyazlılar için bu maç özelinde galibiyet için her şeyi yaptılar, dalga dalga hücuma kalktılar ve maçı söke söke kazandılar diyebilmek çok kolay değildi.

 

Buna rağmen son dakikalarda kazanılmış haklı bir penaltı ile üç puanı hanesine yazdırmayı başaran yeşil beyazlılar için güzel sonuçların devam etmesi çok iyi oldu. Üstelik puan cetvelinde üste doğru ilerlemesi de Torku Konyasporlu taraftarları çok mutlu etti. Vasat değil alkışlanan bir oyun oynayan ve oynadığı oyunun karşılığını alan bir Torku Konyaspor izlemek dileğiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR