“Vatan bekçileri” direnişi sürdürüyor

FETÖ’nün 15 Temmuz’da yaptığı hain saldırı sonrası meydanlara akın eden vatandaşlar o günden bu yana direnişini sürdürüyor. Meydanda sabahlayan “Vatan Bekçileri” namaz sonrası işine gidiyor, akşam tekrar buraya geliyor.
“Vatan bekçileri” direnişi sürdürüyor

“bu-ulke-bolunmedi,-bolunmeyecek”.jpg

“BU ÜLKE BÖLÜNMEDİ, BÖLÜNMEYECEK”

“Ülkemizle vatandaşlarımızla gurur ve onur duyuyoruz” diyen Mehmet Yalçın, “Rabbim devletimize, milletimize en başta da cumhurbaşkanımıza zeval vermesin. Halkımızın birlikte meydanlara inmesi artık toplumumuzun daha bilinçli olduğunu gösterir. Bu eğitimle olan bir şey. İnsanların 15 yıllık bir süre içerisinde bu seviyeye gelmesinde hükümetimizin çok faydası var. Devletimizle milletimizle onur duyuyorum. 15 Temmuz gecesi yoldaydım. Ankara’dan Konya’ya geliyordum.  Haberi alır almaz kardeşimle direk havaalanına yöneldik. Çünkü cumhurbaşkanımızın radyodan seslenişini duydum. Sabaha kadar oradaydık. Şuanda Konya’da yaz tatilindeyim. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gideceğim ve orada da Taksim Meydanı’nda direnişi sürdüreceğim. Bu ülke bölünmedi, Allah izin verirse bölünmeyecek” ifadelerini kullandı.

“reis’e-bagliligimiz-ulkemizin-kurtulusu-oldu”.jpg

“REİS’E BAĞLILIĞIMIZ ÜLKEMİZİN KURTULUŞU OLDU”

FETÖ’nün 40 yıllık bir oluşumun sonucunda darbe girişiminde bulunduğunu söyleyen Hüsamettin Akyıldız, “Biz onların bu kötü niyetini çok geç fark ettik. Hemen hemen hepimiz zamanında onların içinde bulunmuştuk. Sonra çok şükür doğruyu yanlışı ayırt edebildik. Lakin 15 Temmuz akşamı bu millet bir olduğu zaman nasıl bir sonuç ortaya çıkıyor onlar da gördüler. Bütün dünya da Amerika’sıyla, Rusya’sıyla bunu gördü.  Artık dünya bizden korksun. Reis’imiz Recep Tayyip Erdoğan Müslüman ümmetinin birliği için çabalayan bir insan. Bütün İslam halkı bunu biliyor. İnşallah bizim bütünlüğümüz bütün dünyaya örnek olacak.  Darbe girişimi gecesi TRT’deki açıklamayı duyduktan sonra direk sokaklara çıktık. O günden beridir sabah da dahil olmak üzere meydanlardayız. O gece Reis’imizin dimdik duruşu hainlerin bize zarar veremeyeceklerini göstermişti. Ona bağlılığımız ülkemizin kurtuluşu oldu” dedi.

“hainlerin-yaptigi-yanlarina-kalmayacak”.jpg

“HAİNLERİN YAPTIĞI YANLARINA KALMAYACAK”

“Halkımıza duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan Metin Tellal, “Allah bu bütünlüğü oluşturan herkesten razı olsun. Bu hainlerin yaptığı yanına kalmayacak inşallah. Bu millet bu şekilde olduğu müddetçe bu vatan bölünmez, kimse bir şey yapamaz. İnsanlarımız artık neyin ne olduğunu biliyor. Artık eski Türkiye yok. Darbe haberini duyduğumda kendimi kötü hissettim. Direk meydana indim. Vatanımız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

“tum-muslumanlarin-duasi-turkiye-icin”.jpg

“TÜM MÜSLÜMANLARIN DUASI TÜRKİYE İÇİN”

Darbe girişiminin hayırlara vesile olacağını düşündüğünü ifade eden Ömer Yonca, “Daha büyük felaketleri önlediği kanaatindeyim. İnşallah bu pislikler temizlenip ülkemizin daha güçlü bir Türkiye olacağını düşünüyorum. Türkiye’de daha önce darbe olduğunda halkımız biraz cahildi. İletişim kanalları çok zayıftı. Şimdi kuvvetli bir iletişim ağımız var. Şu pozisyonda baktığımızda cumhurbaşkanımızın arkasında yüzde 80’e yakın bir destek var. Halkın böyle destek verdiği bir ortamda bunların başarılı olması mümkün değil. Darbe gecesi gelişmelerden 11 gibi haberim oldu. Yarım saat sonra da valiliğin önüne geldim. Daha sonra meydanlar doldu zaten. Toplumumuz artık cahil değil bilinçli. Sadece Türkiye’deki değil, bütün Müslümanların duası Türk halkı için. Çin’den bir kardeşimle görüştüm onlar da bize bu beladan kurtulmamız için dua ediyorlar” şeklinde konuştu.

“devletimizi-asla-teslim-etmeyecegiz”.jpg

“DEVLETİMİZİ ASLA TESLİM ETMEYECEĞİZ”

“Milletimizin bütünlüğü çok gurur verici bir olay” diyen Savaş Pıtır, “Günlerdir meydanlarda nöbetteyiz. Hainlere devletimizi asla teslim etmeyeceğiz. 2016 Türkiye’sinden gayet memnunuz. Bizim düzenimizi birliğimizi bozmaya çalışıyorlar. Ama buna asla izin vermeyeceğiz. Bizim birliğimiz tüm Müslüman ülkelere de örnek olur. Ben şehirlerarası otobüs şoförüyüm.  O gece Alanya’dan Ankara’ya yolculuk yapıyordum. Bu olayı araçtaki polislerden duydum. Seyahat eden yolcularımızın yarısı haberi alınca yolda indi. Geleceğimiz tehlikeye girdiği için bir anda endişeye kapıldık. . Gece 04.00 gibi Konya’ya geldik. 1,5 saat Konya otogarında bekledik. Daha sonra hareket ettik.  Çok şükür ki milletimizin gücüyle bu hadiseyi atlattık” dedi.

“hainler-daha-beter-olacak”.jpg

“HAİNLER DAHA BETER OLACAK”

Türk milletinin verilmiş bir sadakası olduğunu söyleyen Zühtü Kılıçarslan, “Şuanda devletimizin kurtuluşunu darbe gecesi Cumhurbaşkanımızın vatandaşları sokağa çağırmasına borçluyuz. Eğer ki biz dışarı çıkmayıp evlerimizde kalsaydık bugün burada olamazdık. Onun için ilk başta tüm milletimize sağlık mutluluk diliyorum. Bu konuda söyleyeceğim şey içimizdeki hainler tek tek çıkacak ve bunlar daha beter olacak. Bu konuda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Süre ne kadar olursa olsun meydanlarda kalmaya hazırız. Yeter ki devletimiz kurtulsun. Daha önceki yıllarda halkımız askerden korkuyordu. Ama günümüzde devlet büyüklerimizin bize verdiği cesaretle o korkuları yendik. Hiç kimseden korkumuz olmadığı için de direk meydanlara indik. Milletimiz tankların önüne nasıl yattı dünya gördü. Ben daha önce darbe görmediğim için, o gece ezanlar okunduğunda askerler sokağa döküldüğünde korku yaşadım. Ama cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla o günleri atlatmayı başardık” dedi.