Vefat eden kardeşinin tekerlekli sandalyelerini bağışladı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir vatandaş, 2 hafta önce vefat eden kız kardeşinin tekerlekli sandalyelerini Fatsa Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'na bağışladı.
Vefat eden kardeşinin tekerlekli sandalyelerini bağışladı

Fatih Mahallesi'nde yaşayan Şükriye Acısu, engelli olan ve 2 hafta önce hayatını kaybeden kız kardeşi Şehri İnak'ın kullandığı elektrikli ve elektriksiz 2 tekerlekli sandalyesini Fatsa Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'na bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.

Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu tarafından teslim alınan tekerlekli sandalyeler okul yönetimine düzenlenen bir törenle verildi.

Törenin ardından bağışçı aileye teşekkür eden Müdür Cinoğlu, "Modern toplumlar, engellisine verdiği değerle ölçülür. Bu anlamda hayırsever bir vatandaşımız iki tane tekerlekli sandalyeyi Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'na bağışladı. Şükriye Acısu'nun 2 hafta önce vefat eden kız kardeşinin elektrikli ve elektriksiz iki tane tekerlekli sandalyesini engelli öğrencilerin faydalanması için bağışlaması bizleri çok mutlu etti. Bu sandalyeler okulumuzdaki engelli öğrencilerin kullanımına sunulacak" dedi.

Tekerlekli sandalyeleri bağışlayan Şükriye Acısu'ya Fatsa Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulama Okuluna Müdürü Ertuğrul Oğul teşekkür sertifikası verilmesinin ardından program son buldu.

Vefat eden kardeşinin tekerlekli sandalyelerini bağışladı

Kaynak: