Vefatının 40. Yılında Necip Fazıl Konya'da anılıyor

Fikir, sanat ve aksiyon hayatımızın önemli ve öncü isimlerinden Üstad Necip Fazıl Kısakürek vefatının 40. yıldönümünde Konya'da çeşitli etkinliklerle anılacak. 23 Mayıs itibarıyla başlayacak anma programı ile gençler merhum üstadı daha yakından tanıma fırsatı bulacak.
Vefatının 40. Yılında Necip Fazıl Konya'da anılıyor

Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Sami Güçlü anma programlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Fikir, sanat ve aksiyon hayatımızın önemli ve öncü isimlerinden Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i vefatının 40. yılında, ülke çapında yapılan yaygın okumaların devamında Konya, Erzurum ve Manisa’da kapsamlı programlarla anacağız." diyen Güçlü, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:
"Anadolu Mektebinin öncülüğünde, merkezi ve yerel yönetimlerimizin de destekleriyle 23 Mayıs - 06 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz “Vefatının 40. Yılında Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Programı”; öğrenci panelleri, konferanslar, konser, fotoğraf sergisi, tiyatro, şiir dinletisi ve yazar buluşmalarından oluşan birçok etkinliği ihtiva etmektedir.

Gençlerimizin merhum üstadı daha yakından ve doğru bir düzlemde tanıması noktasında bu programın önemli bir katkı sunmasını ümit ediyoruz. Programı müsait olan dostlarınızı programımıza davet ediyoruz."

necip-fazil-kisakurek-anma-programi.jpg

necip-fazil-kisakurek-anma-programi-001.jpg

Etiketler :