Ali Kaya

Ali Kaya

Vekalet savaşları

Vekalet savaşları

Tarih 10 Ağustos gecesi yer  Ankara beş tepe yani Cumhurbaşkanlığı külliyesi ve demokrasi nöbetinin 27.ci son gecesi ve reis halka şöyle sesleniyor ; Kandilden birileri kendilerine göre açıklamalar yapıyor kırsaldan şehirlere ineceklermiş geleceğiniz varsa göreceğinizde var bunu böyle bilin, bir taraftan Pkk, bir taraftan Feto, bir taraftan DAEŞ,PYD ve  bir taraftan Ypg topunuz gelin, Allah’ın izniyle bu milleti aşamayacaksınız. Diyerek bu günleri önceden haber verdiğini şimdi anlamaya başladık. Başarısız darbe girişiminin ardından Van, Elazığ ve Bitlis’te Pkk’nın hain bomba tuzakları ile asker, polis ve sivil ayrımı yapmaksızın eylemlerini artırması  ve Gaziantep’te Daeş’in bir düğünde  masum sivilleri hedef alan canlı bombalı saldırısını yapması bunların tek merkezden yönetildiğini bu hain unsurların efendileri adına Türkiye’ye karşı bir vekalet savaşı verdiklerini göstermektedir.

Geçen haftaki bahsettiğimiz bazı yazarlarca kaleme alınan darbenin Batı ve özellikle de Abd tarafından desteklendiği ve koordine edildiği haberleri sanki gerçeği yansıtıyor. Şöyle ki hala Batıdan ve özelliklede Amerika’dan Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleşmemiş olması batının bize nasıl baktığını göstermesi için yeterlidir. Hani bize güvenilir bir müttefik ve stratejik ortak diyenler neredeler.  Bunlar darbe gecesi korkacak ve yurtdışına kaçacak bir lider ve darbeye karşı sokağa inip tanka, uçağa ve mermilere göğsünü siper edemeyen bir millet  hayal etmiş olmalılar ki hayal kırıklığı şokunu hala üzerlerinden  atamadılar. 

Ve  kendi kurdukları piyon terör örgütlerini devreye soktular. Birileri bana komplo üretiyor hayal kuruyorsun derse desin Fetö’nün,  Pkk’nın, Pyd’nin  veya Daeş’in arkasında batı medeniyetinin olduğu artık gün gibi aşikar. Fransa’da yapılan terör saldırıları sonrası kenetlenen batı nasıl Fransa’nın yanında yer almakta gecikmedi ise Türkiye’de yapılan darbe teşebbüsünde bağımsızlığın simgesi TBMM’ne yapılan saldırıları nasıl görmezden gelebilir ve hala seçilmiş iktidarın yanında yer almak şöyle dursun yapılanlara türlü bahaneler öne sürerek nasıl engel olmaya çalışabilir ve de  kendi medyalarında Türkiye aleyhine yayınlara nasıl müsaade edebilirler. Çünkü Türkiye’nin başına musallat olan Fetö, Pkk, Pyd ve Daeş batının çıkarlarına hizmet ediyor ve Türkiye’de mevcut iktidar ve sistemin varlığı batı tarafından tehdit olarak algılanıyor.  Bu terör örgütleri vekaleten batının adına bizimle savaş veriyor, halkı saldırılardan bıktırıp birbirine düşman edip, sokağa çıkmasını hayal ediyorlar ve mevcut iktidarın elini güçsüzleştirip itibarını zedelemek istiyorlar. Diğer bir amaçları Pyd’nin  Suriye’nin kuzeyinde kukla bir devlet kurmasını sağlamaktır. Böylece Türkiye’nin iç karışıklarla güçsüzleşerek Pyd’ye  müdahalesini  engellemek istiyorlar. Bütün planları ülkeyi Suriyeleştirmek üzerine kurulu olan batının en önemli  amacı İslam aleminin son kalesi Türkiye’yi parçalamaktır.

Bu yazıma neden vekalet savaşları dediğime gelince fetö darbe girişimi ile milletin nasıl birlik olabildiğini gören batı B planı olarak bölgede vaktiyle kurguladığı terör örgütlerinin  kendileri adına savaşarak ülkeyi karışıklıklara sürüklemesini istiyorlar. Merak edilen Daeş’in Gaziantep saldırısı neden  sivil halka yönelik yapıldığı sorusudur, çünkü  bu saldırı halkı birbirine düşürmek için yapılmıştır. Seçilenlerin kürt olması ve bu bölgede Arap nüfusunun da fazla olması dikkat çekicidir. Başaramadıkları Türk-Kürt çatışmasını, Kürt-Arap olarak denemek istiyorlar izlenimini uyandırdı. Reisin dediği gibi her biri bir koldan  saldırıya geçtiler , ama başaramayacaklar. İslamın kalesi Türkiye’de şehit olma arzusu taşıyan bu imanlı milletin cesareti ve tüm İslam aleminin duaları ile ayakta kalacak. Bizde buradan sesleniyoruz  piyonlarla uğraşmayın toplayın haçlı ordularınızı topyekün gelin, tıpkı  Çanakkale’de olduğu gibi geleceğiniz varsa göreceğinizde var.

Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Kaya Arşivi
SON YAZILAR