Veli Öncan’ın yeni şubesi açıldı!

Konya’da otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden olan Veli Öncan Premium Cars, yeni şubesini açtı.
Veli Öncan’ın yeni şubesi açıldı!

Konya’da 46 yıldır hizmet veren Veli Öncan Premium Cars, yeni şubesini Ankara Caddesi’ne kazandırdı. Otomotiv sektörünün önde gelen isimlerimden olan Veli Öncan şubesinin açılışı, protokol üyeleri ve sevenleriyle gerçekleştirildi.

veli-oncanin-yeni-subesi-acildi.jpg

‘KONYA'MIZA HAYIRLI OLSUN’

Uğur Öncan, “Firmamız meslek hayatında 46 yılı geride bırakırken, yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum.”

Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk; “Bir oda başkanı olarak en mutlu aldığımız anlar, açılış yaptığımız anlar. Bu sektörde güzel mağazanın açılışını yapmak Konya ekonomisine önemli bir katkı. Tüm Öncan ailesine şükranlarımı arz ediyorum.”

veli-oncanin-yeni-subesi-acildi-001.jpg

Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen; “Açılışın hayırlı olmasını diliyorum.”Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “inşallah her geçen gün daha da büyüyecek. Ailenin bütün fertleriyle bu sektörde ülkemize hizmet etmesini niyaz ediyorum.”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; "Karatay’ımızda çok güzel gelişmeler oluyor. Konyamız gelişiyor, değişiyor. Tüm sanayicilerimizi tebrik ediyorum. Tüm dönemin rekoru kırıldı. Hepimizin amacı halkımıza hizmet etmek. Şubenin hayırlı olmasını diliyorum.”

veli-oncanin-yeni-subesi-acildi-002.jpg

AKParti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Öncan ailesini tebrik ediyorum. Konya’da bilinen bir yer. Bu güzel açılışın bereketli olmasını diliyorum. Hayırlı olsun.”

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, “Konya’da bu alanda önemli bir isim. Ünü Türkiye’ye yayıldı. İşletmeyi büyütebilmek önemli. Yeni yerinizde bereketli kazançlar diliyorum.” sözlerine yer verdiler.

 Muhabir
Etiketler :