Viranşehir’de diş hekimlerine gece mesaisi

Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan meydana gelen ağız ve diş sağlığı mağduriyetinin önüne geçmek için gece mesaisine geçtiklerini ifade etti.
Viranşehir’de diş hekimlerine gece mesaisi

Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, ağız ve diş sağlığı yönünden hasta mağduriyetini gidermek için hastanede uygulanan nöbet sistemi ile gece mesaisine geçildiğini belirtti.

Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan yaptığı açıklamada, daha fazla hastaya hizmet vermek ve diş hekimlerinin daha verimli çalışmalarını sağlamak amacıyla nöbet sistemine geçtiklerini söyledi. Hastanede akşam 17.00 ile 22.00 saatleri arasında 3 diş hekiminin hizmet vereceğini söyleyen Erkan, "Gündüz yapılan tüm işlemler, aksam çalışmasında da yapılacak. Hastaneye başvuran vatandaşlar ister hastaneye gelerek ister MHRS üzerinden randevu alarak muayene yapabilecek. Mesai saatlerinde diş tedavisine fırsat bulamayan, iş yerinden izin alamayan, gün içerisinde vakit bulamayan vatandaşlarımız mesai dışı çalışma sayesinde diş tedavisine zaman ayırabileceklerdir" dedi.

Kaynak: