Vodafone'un 4G'li yerli telefonu çıktı

Vodafone, kendi markasıyla Türkiye'de ürettiği 4G destekli yerli akıllı telefonu Vodafone Smart 4 power'ı satışa sundu.
Vodafone'un 4G'li yerli telefonu çıktı

Vodafone, bu zamana kadar kendi markasıyla 15 akıllı telefon ve beş tablet piyasaya sürdü. Geçtiğimiz yılın aralık ayında satışa sunduğu Blade V ile yerli üretm akımına katılan operatör, şimdi de kendisinin ilk 4G destekli yerli üretim akıllı telefonu Vodafone Smart 4 power'ı satışa çıkardı.

Geçtiğimiz hafta üretim badından Vodafone Smart 4 power, Long Term Evolution (LTE) özelliğine, Android 4.4 KitKat işletim sistemine ve 5 inç ekrana ve 599 TL fiyat etiketine sahip.

Red Elite ve Red Elite Extra tarifesine sahip Vodafone aboneleri, Vodafone Smart 4 power'a 24 aylık sözleşmeyle Vodafone mağazalarına başvurarak ücretsiz sahip olabiliyor.

Vodafone Smart 4 power, 3000 mAh bir pile ile donatılmış. 5 inç IPS ekranından qHD, yani 960x540p çözünürlük sunan akıllı telefon, microSD kart ile 32 GB'a kadar artırılabilen 4 GB dahili depolama alanına sahip. Vodafone, yerli üretim akıllı telefonunun işlemcisini açıklamazken, telefonun belleğinin 1 GB olduğu duyuruldu.

Vodafone Smart 4 Power tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, yeni akıllı telefonlarına dair bir açıklama yaptı: 'Dijital Dönüşüm Hareketi vizyonumuz çerçevesinde, herkese mobil genişbandı erişilebilir kılmak için kesintisiz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye'nin ilk yerli üretim 4G özellikli akıllı telefonu Vodafone Smart 4 power'ı da söz verdiğimiz gibi, 2014 içinde tüketicilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Global arenada 4G'nin öncüsü bir operatör olarak Vodafone Smart 4 power'ı teknolojik avantajlarına göre son derece uygun bir fiyatla sunarak, abonelerimizin dijital çağa uyum sağlamalarını kolaylaştırıyoruz. 4G destekli bir telefonu üretmek tek başına yeterli değil, abonelerin bu hizmeti deneyimleyebilmesi de gerekiyor.