Volkan Demirel: Hocamız bizim için artı değer

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı kaleci Volkan Demirel, teknik direktör Dick Advocaat ile ilgili olarak, "Hocamız bizim için artı bir değer." dedi.
Volkan Demirel: Hocamız bizim için artı değer

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı kaleci Volkan Demirel, FBTV'nin HD yayına geçmesi sebebiyle konuğu olarak katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Dick Advocaat'ın sarı-lacivertli takıma olumlu bir hava kattığını söyleyen Volkan, "Hocamız bizim için artı bir değer ve bunu da zamanla göreceğiz. Antrenmanlar ciddiyet ister. Hocamız saha dışında da herkesle iletişim kuran bir isim. Her şey sevgi ve saygıyla başlar, ardından başarı gelir. Biz bunu yakalayacağız. Herkes istekli ve bir şeyler katmaya çalışıyor. Çok güzel bir ortamımız var. İstenmeyen sonuçlar aldık ama seyircimizle birlikte güzel galibiyetler alacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"Taraftarımız varsa biz varız"

Geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından üç aylık sıkıntılı bir süreç yaşadığını ve maç oynayarak performansını daha da ileriye taşıyacağını aktaran Volkan, şunları aktardı:

"Beş puan kaybettik ama bu farkı ilerleyen haftalarda kapatabiliriz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Onlar yanımızda olsunlar ki oyunumuzun üstüne koyalım. Taraftarımız varsa biz varız, taraftarımız yoksa biz yokuz."

Öte yandan Volkan, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olarak kariyerine devam etmeyi planladığını da sözlerine ekledi.