Volkan Demirel imzayı atıyor! İşte o sözleşme...

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, sarı-lacivertli kulüp ile boş mukavaleye imza atıyor.
Volkan Demirel imzayı atıyor! İşte o sözleşme...

Volkan Demirel ile beklendiği gibi kaptanla anlaşmak hiç de zor olmadı. Tecrübeli file bekçisi, yönetime gönderdiği mesajda, "Fenerbahçe için pazarlık yapmam. İster boş mukaveleye imza atayım, isterseniz sözleşmeyi doldurun, altını imzalayayım" ifadelerini kullandı. Sarı-Lacivertliler, 15 yıldır kaleyi koruyan Volkan'la 2 senelik yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Başkan Aziz Yıldırım ve yeni sezonda takımın başında olması beklenen Aykut Kocaman'ın her zaman takdir ettiği bir isim olan Volkan Demirel'in Fenerbahçe'de kalmasında da bu durumun etkili olduğu biliniyor. Gelecek yıl mutlaka şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in ayrı bir yeri bulunuyor. Takım içerisinde saygı gören ve camiayı çok iyi tanıyan Volkan Demirel'in kalması yönünde de pozitif yorumlar yapılıyordu.

Bu sezon özellikle derbilerde çok iyi performans gösteren tecrübeli eldiven, Aykut Kocaman'ın planları arasında da yer alıyor. Kocaman'ın, Fenerbahçe'de çalıştığı geçmiş dönemde de takım içerisinde en güvendiği isimlerden biri olan Volkan ile devam etmek istediği kaydedildi.

15 yıldır kesintisiz olarak Fenerbahçe'de yer alan Volkan, 2 yıllık yeni sözleşmesiyle 17 yıllık unutulmaz bir başarıya imza atacak. 35 yaşındaki eldiven, kulüp tarihinde de en fazla oynayan kaleci unvanını alacak.

RAKAMLAR DİKKAT ÇEKİCİ

Volkan Demirel'in istatistik verileri incelendiğinde en başarılı olduğu teknik direktör Aykut Kocaman oldu. Gelecek sezon yeniden Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Kocaman ile 2010-13 yılları arasında çalışan Volkan oldukça iyi rakamlar elde etmişti.

Tecrübeli çalıştırıcı ile 121 maça çıkan Volkan, tam 48 maçta kalesini gole kapattı. Bu rakam, Volkan'ın beraber çalıştığı 9 antrenör arasında en iyisi oldu. Volkan, Aykut Kocaman ile ayrıca Avrupa Ligi'nde yarı final, bir lig şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası kazandı.