Volkan Demirel: Kimseden özür dilemem

Fenerbahçeli Volkan Demirel, milli takıma tekrar çağrılıp, çağrılmaması konusuna dair, "Ailene küfür edilse siz özür diler misiniz, dilemezsiniz ben de kimseden özür dilemem." dedi.
Volkan Demirel: Kimseden özür dilemem

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Volkan Demirel, Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Volkan, Turgay Şeren'in vefatından dolayı çok üzüldüklerini belirterek, "Buradan Turgay ağabeyimizin ailesine başsağlığı diliyorum. Gerçekten Türk futboluna, Türk camiasına çok iyi hizmetler vermiş önemli bir isim. Ayrıca son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit düşen güvenlik güçlerinin ailelerine başsağlığı diliyorum." dedi.

"Hiçbir arkadaşımın gitmesini istemezdim"

Volkan, bir gazetecinin Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılmasına ilişkin soruyu, "Takımdaki arkadaşlık üst seviyede. Buradan hiçbir arkadaşımın gitmesini istemezdim. Benim için isim fark etmez, isimler önemli değil, gidenin arkasından bir şey demek doğru olmaz kendi tercihidir kendi yolunu tercih etmiştir." şeklinde yanıtladı.

"Ben doğuştan Fenerbahçeliyim"

"Ben doğuştan Fenerbahçeliyim" diyen Volkan, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra milli futbolcuların aldıkları primler hakkında çıkan tartışmaların sorulması üzerine "Benim zamanımda da prim olayları oldu. Bunlar aile içinde kalacak şeyler. Kavgalar da alınan da verilen de içeride kalmalı. Dışarıya çıkması yakışmaz." ifadelerini kullandı.

"Kimseden özür dilemem"

Milli takıma tekrar çağrılıp, çağrılmaması konusundaki gelişmelerin sorulması üzerine Volkan, şunları söyledi:

"Ailene küfür edilse siz özür diler misiniz, dilemezsiniz ben de kimseden özür dilemem. Milli Takımı bırakmam söz konusu değil, bu konuda kimse beni aramadı. Ben milli takımda oynamak istediğimi her yerde dile getirdim. Kızıma, eşime, aileme küfür edildiği için Galatasaray stadında olduğu için kasıtlı olduğu için kızdım. Aynı şeyleri yaşıyoruz. O gün bazı şeylere dikkat çekmek istedim ama suçlu ben oldum, vatan haini oldum başka lakaplar yakıştırıldı."

"Şimdi haklı olduğum ortaya çıktı"

Avrupa Şampiyonası'nda özellikle Arda Turan'a gösterilen tepkilerden söz eden Volkan, şunları kaydetti:

"Şimdi benim haklı olduğum ortaya çıktı. Bana da yapılanlar yanlıştı, Arda'ya yapılan da çok büyük yanlıştı. Yurt dışında oynuyorsunuz. Milli takımın başarısı için gelmiş insanlar var. Sonuca endeksli olarak istenmeyen olaylar oluy

"40 yaşına kadar oynamak istiyorum"

Volkan Demirel, kendisini fiziken çok iyi hissettiğini belirterek, "Vücudum el verdiği sürece oynamak isterim. Fenerbahçe benim artık hayatım, yaşamım oldu. Onunla üzülüp onunla seviniyoruz. Her daim bu camianın içinde olmak istiyorum. Futbolu bıraktıktan sonra da burada olmak istiyorum. İçimde 40 yaşına kadar oynamak var. Hedefim 40 yaşını görmek." diye konuştu.