Vukovic: Artık deneyim sahibi oldum

Atiker Konyaspor'a Alanya deplasmanında galibiyeti getiren golü kaydeden başarılı savunma oyuncusu Jagos Vukovic, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.
Vukovic: Artık deneyim sahibi oldum

Aytemiz Alanyaspor karşısında Atiker Konyaspor'un kazandığı penaltıyı 90+4.dakikada gole çevirerek yeşil beyazlılara galibiyeti getiren Jagos Vukovic, çok önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Dördüncü kez baba olduğunu ve bu konuda kendisini kutlayan herkese teşekkür ettiğini belirterek açıklamasına başlayan Vukovic, "Tekrardan baba oldum. Bu çok güzel bir duygu. Gol attıktan sonra özel hareketimi yapacaktım ya da sırtımdaki numarayı gösterecektim. Ama çok özel duygular yaşadığım için o an onu unuttum. Çok önemli bir galibiyet aldık. 3 puan bizim için çok önemliydi. Çok mutluyuz" şeklinde görüş belirtti.

'Son dakikada kazanılan penaltıyı kullanırken neler hissettin?' sorusuna Vukovic, "Aynı duyguyu ikinci kez yaşıyorum ve artık deneyim sahibi oldum. Tabiki de farklı bir duygu. Son golü atıp galibiyeti kazandırmak ayrı bir anlam taşıyor. Uzun süre bir oyuncu eksik oynadık. Çok istedik" cevabını verdi.