Vural: MHP'de yenilenmeye ihtiyaç var

MHP İzmir Milletvekili Vural, "MHP'de bir yenilenmeye, atılıma ve silkinişe ihtiyaç olduğu ve bunun karşılanması gerektiği açıktır." değerlendirmesinde bulundu.
Vural: MHP'de yenilenmeye ihtiyaç var

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin iç bünyesinde yaşadığı süreç ve tartışmaların önemli tahribat yarattığını, bu tahribatın asıl hedefinin MHP olduğunu belirtti.

"Dedikodu mekanizmaları hukukumuzu incitiyor"

"Bu sürecin bir karara vardırılmasının yolunun hukuk labirentlerinin kısır tartışmalarında değil, mensuplarımızın gönlünde ve iradesinde aranmış olması gerektiği açıktır." ifadesini kullanan Oktay Vural, şöyle devam etti:

"Şüphesiz bu süreçte demokratik yetkilerini kullanan, kullanmak isteyen veya kullanmayan, her seviyedeki saygıdeğer mensuplarımıza kadar uzayan bizim dışımızdaki unsur, mahfil ve yapıların da dahil olduğu ve tetiklediği üslup, dedikodu mekanizmaları, ülküdaşlık hukukumuzu derinden incitmekte ve hatta kopartmaya doğru sürüklemektedir."

"MHP'nin güçlü olmasına ihtiyaç var"

MHP'nin güçlü olmasına en çok ihtiyacın duyulduğu bir dönemde bulunulduğunu vurgulayan Vural, " MHP'de bir yenilenmeye, atılıma ve silkinişe ihtiyaç olduğu ve bunun karşılanması gerektiği açıktır. Önümüzdeki süreçte buna yönelik düşüncelerimi, tutumumu ve kararımı kamuoyuyla paylaşacağım. Bu süreç boyunca görüşlerimi ifade etme ve katkı sağlama gayret ve arayışlarımı bu safhada herhangi bir şahsi ikbal beklentisi veya makam, mevki ilişkisi içinde olmaksızın ortaya koymam vicdani bir sorumluluk halini almıştır. " ifadesini kullandı.