Ahmed Daldiken

Ahmed Daldiken

Vurun İslamcılara!

Vurun İslamcılara!

Bundan üç hafta kadar önce değindiğim bir konu vardı. “Türkiye’de Her Müslüman Fethullahçıdır!” başlığıyla gazetemiz Yeni Haberde yine bu sütunlarda yer alan yazımda Fethullahçı Terör Örgütünün sadece vatana ihanet etmekle kalmayıp onunla beraber aynı zamanda da Müslümanlara ihanet ettiğinden ve BİZi kendileriyle alakamız olmamasına rağmen zor duruma düşürdüklerinden ve bunda da Türkiye’deki ‘sığ aydıncılık’ anlayışının etkili olduğundan söz etmiştim.

 

     Aradan neredeyse üç hafta geçti ama değişen pek bir şey yok. Hala birtakım kendinibilmezler ekranlarından ve köşelerinden zehir saçmaya devam ediyorlar. Sıkıntıları, aydın olurken İslâm’a ve Türkiye’deki manevi oluşumlara cahil kalmak olsa gerek, kendine aydın olan karanlıkların daha cemaat ve tarikat farkını bile bilmemesi olsa gerek.

 

     Hatta bu kendini bilmezler bu zamanlarda o kadar ileri gittiler ki hazır meydan boş kimse ses etmiyor diye sözde vatan sevgileri ve cahilliklerinin ardına gizlenip âleni olarak İslam’a ve İslamcılara “tedbiren” küfreder oldular. Hatta birisi o kadar ileri gitti ki bir konuşmasında utanmadan şunları söyledi:

     -“Haydi, haydi bir daha alsanıza o çok sevdiğiniz abdest alıp namaz kılan İslamcıları askeriyeye, emniyete…”

     -“ Haydi devam etsenize abdest kılan namaz kılanlara hâlâ göz yummaya!”

 

     Yahu bunlar 28 Şubatta bu kadar aleni karşı gelemediler BİZ’e. Bu kadar açıktan düşman olup küfredemediler…

 

     15 Temmuz’un çilesini, acısını daha ilk andan çekmeye başlayan Biz olmamıza rağmen hangi ara mağdurken suçlu oluverdik BİZ ? 15 Temmuz Gecesi makarna alışverişinden sonra Petrollerde kuyruklar oluşturan vatanseverler(!) hangi ara evine döndü de tekrar yazmaya, televizyonlara çıkıp da BİZ’e atıp tutmaya başlar olduar ?

 

     Her şeyiyle usta bir plan işte.

“ Eğer darbe elimize yüzümüze bulaştırmayıp da becerebilirsek İslamcıları ve Ağabeylerini Mamak’ta açıp bir de üstüne kireçlettiğimiz bin kişilik mezarlara üçer beşer gömeriz ya da Konya eski stadında toplu katliam yaparız. Yok, beceremezsek eğer O zaman da darbeyi Fethullahçılar üzerinden İslamcılara yıkarız.”

 

   Peki ya Sonra ?

-Sonra da İslamcıları Fethullahçılar ile bir tutup üzerlerine gideriz.

 

     Vurun Abalıya bakalım.

     Siz de vurun BİZ’e,

     Bir tane İslamcı bırakmayın sakın !

     Kininizi BİZ’e küfrederek geçirmeye çalışın

     Alçaklar !

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmed Daldiken Arşivi
SON YAZILAR