WhatsApp güncellendi

iPhone ve iPad kullanıcıları için WhatsApp'a yeni bir güncelleme yapıldı. 88 MB boyutundaki 2.16.11 güncellemesi, iOS 10 ile birlikte WhatsApp'ta beliren hataları düzeltiyor ve bazı yenilikler getiriyor.
WhatsApp güncellendi

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni bir güncelleme geldi. iOS kullanıcılarına özel yayınlanan güncellemede hata düzeltmeleri yapıldı ve bazı yenilikler getirildi.

WhatsApp'ın 2.16.11 sürüm güncellemesi şu yenilikleri içeriyor:

guncelleme.png

Bildiğimiz üzere Apple geride bıraktığımız haftalarda iOS 10 güncellemesini yayınlamıştı. Bu güncellemeyle birlikte WhatsApp'tan gelen bildirimlerin ses ayarları değişmişti. Son güncellemede bu sorunun çözülüyor. Eğer sorun hala çözülmediyse telefonu kapatıp açmak gerekiyor.

WhatsApp'ta artık 'mention' yani '@' işaretini koyarak grupta istediğimiz kişinin dikkatini çekebiliyoruz. Yani bir kişi katılmış olduğu grubu sessize almış dahi olsa, mesaja onun ismini ekleyerek bildirim gitmesini sağlayabiliyoruz.

2.16.11 güncellemesinde iOS 10 kullanıcılarına yönelik yenilikler de bulunuyor. WhatsApp artık Siri ile birlikte kullanılabiliyor. Yani Siri'ye WhatsApp'tan mesaj gönderme veya arama yapma talimatı verilebiliyor. Bununla birlikte WhatsApp'tan gelen telefon aramalarını kilit ekranını açmadan cevaplayabiliyoruz.

Yeni Şafak