Furkan Bozoğlu

Furkan Bozoğlu

YA SABIR

YA SABIR

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 2. Devresine kötü başlamadı. İlk olarak bunu yazımın başında söylemek istiyorum.

İlk devreyi 17 puanla tamamlayan Yeşil Beyazlılar eminim Bursaspor karşısında oynadığı bu futbolu o maçlara yansıtsalardı bu puan en az 25 olurdu.

Bursaspor lige kötü başlasa da Şenol Güneş Timsahlar’a istediğini verdi ve gittikçe puan toplamaya başladılar, gittikçe etkili bir oyun ortaya koymaya başladılar. Torku Konyaspor’un Bursaspor’a karşı son dakikada aldığı mağlubiyeti ben mağlubiyetten saymıyorum bu oyunla. Ligde gittikçe yükselen rakibi karşısında çok etkili pozisyonlar bulup sadece gole çeviremeyen Torku Konyaspor’un sağlam bir forvet ile bu işinin çözüleceği umudundayım. Çünkü bir takımda olmazsa olmaz son vuruşları yapabilecek kaliteli bir oyuncudur. İşte o son vuruşu yapabilecek oyuncunun nokta atışı ile yapılacak olması Torku Konyaspor’a çok puanlar kazandıracaktır.

Şu durumda yönetim ve transfer komitesi suçludur. 2. Devre başlamasına rağmen hala o söz konusu oyuncu ya da oyuncular alınmadı ya da alınamadı. Her ne ise şu vakte kalmamalı. Nereden bilecektik belki o Rangelov’un yerine alınacak oyuncu Bursaspor maçından önce alınsaydı ve bu maçta oynasaydı Torku Konyaspor’un yenemeyeceğini?

Bu mağlubiyetin cezası oyunculara veya Kocaman’a yazılmamalı.

Ligin de henüz başı. Mutlak kilit yapılacak olan transferler. YA SABIR.

  • FUTBOLDA NE ZAMANA MÜTEVAZİ OLURUZ?
  • Yerinde ve zamanında forvet oyuncusunu aldığımız zaman futbolda mütevazi oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Furkan Bozoğlu Arşivi
SON YAZILAR