Yalçın Ayhan'dan Fatih Terim için imâlı tweet!

A Milli Takım'ın EURO 2016 kadrosu açıklanırken, tartışmalar ve tepkiler de anında gelmeye başladı. Milliler'in 31 kişilik kadrosuna da çağrılmayan Başakşehirli Yalçın Ayhan yapılan tercihleri imâlı bir tweet'le eleştirdi.
Yalçın Ayhan'dan Fatih Terim için imâlı tweet!

Türkiye'nin EURO 2016 kadrosu açıklandı, yer yerinden oynadı. Gökhan Töre ve Alper Potuk gibi isimler kadrounun dışında kalırken, savunma hattındaki tercihler ise çok konuşulacağa benziyor. 

Semih Kaya tercihi, Ersan, Ömer ve Yalçın Ayhan...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 31 kişilik kadroda Ömer Toprak, Ersan Gülüm ve Yalçın Ayhan gibi oyunculara yer vermemesi ilk anda çok sorgulanmış, daha sonra özellikle Ömer Toprak tercihinde Gökhan Töre'yle yaşanan olaylar sebep gösterilmişti. 

Ancak Göhan Töre'nin de kadronun son halinde kalmasının dışarıda kalmasının ardından "Töre dışarıdaysa Ömer Toprak neden kadroya alınmadı?" sorusuna neden oldu. 

Asıl mevkisi orta saha olan Mehmet Topal'ın hazırlık maçlarında stoperde olması, sezon içinde ise inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve çok tepki alan Semih Kaya'nın 23 kişilik kadroda olması tepki çekti.

Yalçın Ayhan'dan imâlı tweet...

Serdar Aziz'in de sakatlığının olduğu net şekilde bilinirken stoper sıkıntısının yüksek derecede hissedileceği bir dönemde bu sezonu iyi geçiren Yalçın Ayhan'dan da Terim'in kadro tercihiyle ilgili tepki geldi.

Twitter hesabından konuyla ilgili fikrini belirten 34 yaşındaki stoper sadece "Nokta..." yazdı ve kadro hakkındaki tepkisini dile getirdi.