Yan toplara dikkat!

Savunma-hücum varyasyonları üzerine çalışmalar yapan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek, yan toplarda etkili olan Akhisar’a, boyun eğmemek için talebelerine bol bol duran top çalışması yaptırdı
Yan toplara dikkat!

Süper Lig’in 23. hafta açılış maçında deplasmanda son haftalarda çıkışa geçen takımlardan Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek Atiker Konyaspor’da zorlu maçın hazırlıklarında sona gelindi. Hafta boyunca yoğun tempoda taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, dün olduğu gibi bugün de basın ve taraftara kapalı çalıştıktan sonra havayoluyla İzmir’e gidecek. Akşam saatlerinde karayoluyla Akhisar’a geçecek Mehmet Özdilek ve talebeleri, maç kampına girerek karşılaşmanın başlama saatini beklemeye çekilecek.

DURAN TOP ÇALIŞTILAR
Anadolu Kartalı’nda teknik direktör Mehmet Özdilek, taktik antrenmanda savunma- hücum varyasyonları üzerine çalışmalar yaptırdı. Son yapılan transferlerin ardından hücum hattı bir hayli güçlenen temsilcimizde teknik patron Mehmet Özdilek, savunma hattından endişe duyuyor. S.O.S veren müdafaaya özellikle yan toptan gelen topu savuşturma çalışması yaptıran Şifo, oyuncularına Akhisar’ın yan toptan attığı golleri hatırlattı. Stoperlere ‘İki haftadır yan toptan gol atan Mustafa Yumlu’ya dikkat edin!’ diyen Özdilek, oluşacak bir anlık konsantrasyon eksikliğinin kendilerine pahalıya patlayabileceğini hatırlattı.

YENİ HABER