Yanal'ın zor 8 haftası

Trabzonspor Avrupa hedefi için zorlu seriye Galatasaray ile başlıyor. Alınacak sonuçlar en çok teknik direktör Ersun Yanal'ı ilgilendiriyor.
Yanal'ın zor 8 haftası

Süper Ligdeki zorlu haftalara bugün Galatasaray maçıyla başlayacak Trabzonspor'un zor bir süreç bekliyor. G.Saray derbisi sonrası G.Birliği ile oynadıktan sonra bu kez Beşiktaş'ı konuk edecek bordo-mavililer, sırasıyla Ç.Rize, Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Sivas maçları oynayacak.
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın geleceği de bu maçlara bağlı. Her ne kadar yönetim, gelecek sezonun planlamasını Yanal ile yapsa da Avrupa vizesi alınamaması durumunda hesaplar değişebilir. Başarısız olunması halinde başta yönetim ve teknik heyet ciddi bir şekilde sorgulanacak, oyuncu kadrosu da yeni sezonda yenilenecek ve birçok futbolcuyla da yollar ayrılacak. Başta Constant olmak üzere Waris, Yatabare, Medjani, gibi oyunculara şimdiden kulüp aranıyor.
Tribünler dolu
Trabzonsporlu taraftarlar, G.Saray maçı için dün itibariyle 13 bin bilet satın aldı. Satılan 8 bin kombineyle birlikte rakam 21 bine çıktı. Maç saati tüm tribünler dolacak.
'Savaşan Trabzon'
Trabzonspor yöneticisi Köksal Sadıklar, taraftara tribünleri doldurma çağrısında bulundu. Sadıklar, "Kazanmaktan başka çaremiz yok. Sahada savaşan bir Trabzonspor olacaktır" diye konuştu.
Yönetim tam kadro
G.Saray yönetimi, şampiyonluk yolundaki en önemli maçlardan biri olan Trabzonspor karşısında takımı yalnız bırakmayacak. Başkan Duygun Yarsuvat da Trabzon'da olacak.