Yarın okullar tatil mi?

Meteoroloji'nin uyarısı sonrasında, fırtına İstanbul'da şiddetini artırdı ve bazı binaların çatısı uçtu. Öğrenciler, İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağını merakla bekliyorlar. Peki, 27 Kasım okullar tatil mi 2023? Yarın okullar tatil oldu mu? 27 Kasım'da İstanbul'da okullar var mı? İşte detaylar…
Yarın okullar tatil mi?

Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliler okulların yarın yani 27 Kasım 2023 tarihinde tatil olup olmadığını merak ederek araştırıyor. Peki, yarın okullar açık mı, kapalı mı, İstanbul'da yarın okul var mı?

27 Kasım 2023 Pazartesi günü İstanbul'da okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısı doğrultusunda, İstanbul'da fırtına ve kar yağışı bekleniyor. Bu olumsuz hava koşulları nedeniyle, okulların tatil edilmesini bekleyen öğrenciler var.

İstanbul'da okulların tatil durumu inceleniyor. Şehir hatlarında, fırtına sebebiyle birçok sefer ikinci bir duyuruya kadar gerçekleştirilmeyecek. Olumsuz hava koşulları İstanbul'u etkisi altına aldı; şehir, turuncu kodlu uyarı verilen iller arasında yer alıyor. Peki, 27 Kasıim okullar tatil mi 2023? Yarın okullar tatil oldu mu? 27 Kasım'da İstanbul'da okullar var mı? İşte detaylar…

27 KASIM OKULLAR TATİL Mİ 2023?

Kötü hava koşulları sonrasında şimdi gözler tatil bilgilerine çevrildi. İstanbul'da yarın okulların tatil olup olmayacağına dair resmi bir duyuru henüz yapılmadı. 27 Kasım'da okulların tatil olup olmayacağına dair bir açıklama gelirse, haber bu bilgiyle güncellenecek.

YARIN OKULLAR TATİL OLDU MU?

T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından 64 ilimiz için meteorolojik uyarı yaptı. Yerlikaya, şehirlere turuncu ve sarı kod verildiğini aşağıdaki gönderi ile açıklamıştı. Ancak yarın (27 Kasım) okulların İstanbul'da tatil olup olmayacağı konusunda İstanbul Valiliğinden bir açıklama gelmedi.

Kaynak:TR HABER

Etiketler :