Büşra Aksakbağı Ay

Büşra Aksakbağı Ay

Yaşatmak İçin Can Verenler..

Yaşatmak İçin Can Verenler..

Bu bayrak, bu ezan, bu topraklar için..

Unutma, sen yaşa diye can veren bu isimleri.

Dün; Karadenizli Eren, Diyarbakırlı Yasin, Elazığlı Fethi, Niğdeli Ömer.. Bugün;  Afrin’e koşan Mehmetler..

Şahin Kaya, Ahmet Aktepe, Selim Vurdal, Bekir Evren, Muhammed Cihangir Çubukçu, Ufuk Aktağ, Nurullah Seçen, Fırat Karaca, Fevzi Gürsü, Halil İbrahim Aygül, Ali Yılmaz, Ahmet Bayram, Fatih Mehmethan, Ali Gümüş, Mehmet Muratdağı, Oğuz Kaan Usta, Musa Özalkan..

Hepsi ardında bir eş, bir evlat, bir yaren, bir anne, bir baba, bir kardeş bıraktı..

Vatan size minnettar..

*

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de ki terörist temizliğinin 20.günündeyiz. Zeytindalı Harekâtı’na başlanıldığı günden itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı gün itibari ile bin 28’e ulaştı.

Bizim şanlı ordumuzdan giden 1 şehidin acısını, teröristlerden giden binlercesi soğutamaz. Fakat şuna inancımız sonsuzdur; biz hep burada olacağız, biz bitmeyeceğiz, biz hep 20 yaşında olacağız, biz her zaman bir ölüp bin dirileceğiz. Ve and olsun ki Türkiye’yi karşısına alanları dünyayı dar edeceğiz.

*

Düşmanla Ağız Birliği..

Askerlerimiz sınırlarımızı teröristlerden temizleyip, ülkemizin güvenliğini sağlamaya çalışırken teröristlerin içeride ki yapılanmaları da boş durmuyor. YPG’li, PKK’lı teröristlere dokundukça var gücü ile bağıran baroların, sendikaların, Türk Tabipler Birliği’nin, Mimarlar Odası’nın, sözde aydınlarımızın, sanatçılarımızın şehitlerimiz için tek kelime ettiğini duyduk mu hiç?

Türkiye düşmanları ile ağız birliği yapanlara şimdi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eklendi. Kılıçdaroğlu, Afrin’e girilmesini doğru bulmuyormuş. Ordumuzun en çok morale ve desteğe ihtiyaç duyduğu dönemde yapılan bu açıklama teröristlere destek değil ise nedir? CHP, “Biz iktidar olsaydık Afrin sorunu olmazdı.” diyor.. Mücadele etmeden masa başında toprak verenlerin,bu mücadeleyi  anlamasını ve destek vermesini beklemek de sanırım bizim ayıbımız..

Biz, ne bu topraklar için canını veren Mehmetçiği unuturuz ne de düşmanla ağız birliği yapanları.. İçeride bir tane hain olmasa, dışarı da bin tane soysuz bizimle baş edemez.

*

ÖSO nedir?

CHP’li milletvekileri ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) için, “El Kaide’nin uzantısıdır” diye açıklama yapıyor. Suriyeliler savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınınca onları istemeyen, aşağılayan, gitsin savaşsın diyenler ile vatanı için savaşan ÖSO’ya karalama kampanyası yapanlar aynı kişiler. Bizim askerlerimiz şehit olurken Suriyeliler neden burada diyenler ile Afrin’de askerimize en ön safta destek olarak savaşan ÖSO’ya dil uzantalar aynı kişiler. Dikkat edin, ÖSO’ya laf ettikleri kadar bu ülkenin düşmanı olan PKK’ya laf etmiyorlar. Çünkü dertleri ÖSO değil, dertleri ÖSO’nun, çok sevdikleri PKK’nın kafasını ezmesi.

ÖSO, Türkiye’nin önemli operasyonlar da birlikte çalıştığı çoğunluğu Türkmen olan askeri bir oluşumdur. Türk Subayları tarafından eğitilmiş ve donatılmışlardır. Dünya’da ABD, Fransa, İngiltere’nin de bulunduğu 27 ülke tarafından resmi ordu görülen ÖSO’ya terörist demek ahmaklıktır. ÖSO’ya terörist diyenlere iyi bakın. Ya PKK-PYD sempatizanı ya da katliamcı Esad destekçisidir.

PKK’yı açıktan savunamayan, Kemalist maskesi takarak bu ülke aleyhine her oluşum ve olaya destek veren, TSK’ya açıktan nefret kusamayanlar ÖSO’yu karalamaya çalışıyor. Düşünün, ordumuz sınır ötesinde operasyon yaparken muhalefet partimiz köstek oluyor, terörist dedikleri ordu ise kendilerini tamamen Türk ordusunun eline bırakarak destek oluyor. Sizce de bu işte bir terslik yok mu?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Büşra Aksakbağı Ay Arşivi
SON YAZILAR