Yaşlılar Haftası

AK Parti İstanbul Sosyal Politikalar Başkanlığı, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Darülaceze'ye ziyaret gerçekleştirdi
Yaşlılar Haftası

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul Sosyal Politikalar Başkanlığı'nca, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Darülaceze'ye ziyaret gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci'den kurumda kalan vatandaşlara yönelik hizmetler hakkında bilgi alan AK Parti İstanbul Sosyal Politikalar Başkanı Habibe Çiftçioğlu Başer, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Kamil Çakır ve komisyon üyeleriyle birlikte, Darülaceze sakinleriyle sohbet ederek, kendilerine hediye takdim etti.

Başer, AK Parti’nin insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşım sergilediğini, bütün vatandaşların geçimlerini karşılamalarını, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini amaçladığını belirterek, "Sosyal Politikalar Başkanlığı Yaşlılar Koordinasyon Merkezi olarak, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Darülaceze'deki vatandaşlarımızı ziyaret için burada bulunmaktayız. İstanbul'umuzun 39 ilçesinde de teşkilatlarımız devlet veya özel huzurevlerinde, evlerinde bulunan çınarlarımıza bu özel haftada ziyaretler gerçekleştirerek yalnız olmadıklarını hissettirecek." ifadelerini kullandı.

Sosyal politikalar alanında AK Parti'nin kuruluşundan bugüne devrim niteliğinde uygulamalar yaptığını vurgulayan Başer, İstanbul'un 39 ilçesinde İlçe Sosyal Politikalar Başkanlıkları tarafından düzenlenen etkinliklerle yaşlıların ziyaret edildiğini belirtti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın da yaşlılar konusunda hassasiyet gösterdiğini aktaran Başer, şu ifadelere yer verdi:

"Büyüklerimizi aile ve sosyal hayatımızın içinde, erdem ve deneyim kaynakları olarak görmekte, onlara hürmet ve itibar etmeyi inancımızın ve geleneğimizin temel bir unsuru olarak kabul etmekteyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'n liderliğinde, Genel Başkan Vekilimiz ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın öncülüğünde yaşlılık konusuna hassasiyetle eğilip, büyüklerimiz için devrim niteliğinde politikalar üretmekteyiz. Bu politikaları büyüklerimizin de desteğini alarak daha ileriye taşımak ve geliştirmek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz."

Kaynak: