Yavru Kartallar Pendikspor karşısında

1922 Konyaspor TFF 2.Lig’in 3.haftasında yarın deplasmanda Pendikspor’un konuğu olacak. Pendik İlçe Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.30’da başlayacak ve mücadeleyi Emre Kargın yönetecek.
Yavru Kartallar Pendikspor karşısında

1922 Konyaspor, ligin ilk 2 haftasında 1 galibiyet 1 mağlubiyet elde etti. Yavru kartallar, geçtiğimiz hafta sahasında Gümüşhanespor’u yenmiş ve puanını 3’e çıkararak 10. sıraya yükselmişti. TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden 1922 Konyaspor, Lig’in 3 .haftasında ise yarın Pendikspor’a konuk olacak.  Yeşil beyazlılar, 3 puan hedefiyle Pendikspor deplasmanına gitti.

İSTATİSTİKLERDE PENDİK ÜSTÜN

1922 Konyaspor, Pendikspor aralarında oynadığı son 10 maçın sadece 3’ünde galip gelirken, 2 maç beraberlikle bitti. 5 maçta ise rakibi Pendikspor’a mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda yavru kartallar rakip ağları 12 kez havalandırırken, rakip Pendikspor ise 1922 Konyaspor’un ağlarını 17 kez havalandırdı. 1922 Konyaspor dışında diğer takımlarla oynadığı son 5 maçından 4’ünde mağlup ayrılan İstanbul temsilcisi, sadece bir galibiyet alabildi. Pendikspor dışında oynadığı son 5 karşılaşmadan sadece 1’inde mağlubiyet alan Yavru kartallar ise 4 galibiyet elde etti.

HEDEF 3 PUAN

Yarın deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak 1922 Konyaspor, Konya’da hazırlıklarına son vererek bugün İstanbul’a gitti. Maç öncesi morellerin yüksek olduğu 1922 Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 3 puan hedefiyle maça çıkacak yavru kartallar, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak puanını 6’ya çıkarmak istiyor. •YENİ HABER / MEHMET SERKAN ŞAFAK