Yavru kartallar yükseliş peşinde

1922 Konyaspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Başkent Akademi hazırlıklarını sürdürüyor. 3 haftada sadece kendi evinde galip gelebilen yavru kartallar, Başkent Akademi’yi evinde yenerek yükselişe geçmek istiyor.
Yavru kartallar yükseliş peşinde

TFF 2.Lig Beyaz Grup 4.hafta da cumartesi günü evinde Başkent Akademi’yi ağırlayacak 1922 Konyaspor’da morallerin yüksek olması göze çarptı. İlk 3 haftada sadece 3 puan alabilen yavru kartallar, 3 puan için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon ligde sadece kendi evinde galip gelebilen 1922 Konyaspor, deplasmanda oynadığı Yeni Çorumspor’a 1-0 ve  Pendikspor’a da 3-1  mağlup olmuştu. Başkent Akademi’yi yenip üst sıralara çıkmak isteyen yavru kartallar, beyaz bir sayfa açmak istiyor. 

4.HAFTADA ZORLU RAKİP

Cumartesi günü Başkent Akademiyi evinde ağırlayacak 1922 Konyaspor, maçın zorluk derecesine hakim durumda. Başkent Akademi oynanan ilk 3 haftada da 1 galibiyet alırken 2 beraberlik elde etti. İki ekibin aralarında oynadığı 10 maçta ise arada ki farklar göze çarpıyor. Rakibine karşı sadece tek galibiyeti olan yavru kartallar, Başkent Akademi’nin ligde ki durumundan faydalanıp taraftarıyla birlikte evinde galip gelmek istiyor. İki takım 10 karşılaşmada 3 kez berabere kalırken  6 kez de Başkent Akademi’nin galip geldi. 1922 Konyaspor, son 10 karşılaşmada Başkent Akademi’nin ağlarını 6 kez havalandırırken rakip takım yavru kartalların ağlarını 13 kez havalandırdı.  

DÜDÜK LÜTFULLAH ASLAN’DA

Süper Lig karşılaşmalarında hakemlerin belli olmasının ardından alt liglerde de hakemler belli oldu. Cumartesi günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada Lütfullah Aslan düdük çalacak. Aslan’ın yardımcılıklarında Selman Timur, Eren Özçelik görev alırken 4.hakem ise Mehmet Şükrü Közcü yapacak. Karşılaşma cumartesi günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda saat 15.30’da bir araya gelecek.