Yavru Kartallar'da 3 puan hesapları!

Konyaspor ile oynanan antrenman maçı sonrasında bugünü izinli geçiren Anadolu Selçukspor, yarın Şanlıurfaspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek. Yavru Kartallar’da tek hedef 3 puan
Yavru Kartallar'da 3 puan hesapları!

TEK HEDEF GALİBİYET

Anadolu Selçukspor, 2. Lig Kırmızı Grup’un 29. haftasında 3 Nisan Çarşamba günü ligin üst sıralarında yer alan Şanlıurfaspor’u ağırlayacak. 9 haftadır galibiyet hasreti çeken Yavru Kartallar, güçlü rakibi karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Üst üste iki iç saha maçı oynayacak olan Abdurrahman Baysangur’un talebeleri, söz konusu müsabakalardan 3 puanla ayrılarak ateş hattından kurtulma adına umutlarını yeşertmek istiyor.

URFA MAÇI ÇIKIŞ OLACAK

9 maçtır hanesine 3 puanı yazdıramayan Anadolu Selçukspor, play-off potasında yer alan Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyor. Seçim arasını verimli geçiren yeşil-beyazlılar, sahasında oynayacağı müsabakada sürpriz bir galibiyete imza atarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Bugün izinli geçirecek olan Yavru Kartallar, yarın söz konusu mücadelenin hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. 

PROVA YAPTILAR

3 Nisan Çarşamba günü sahasında Şanlıurfaspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Anadolu Selçukspor, zorlu müsabakanın provasını Atiker Konyaspor ile yaptı. Anadolu Kartalı ile özel maçta karşı karşıya gelen Yavru Kartallar, sahadan 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Konyaspor’un gollerini Jahovic ve Traore (2) atarken Anadolu Selçukspor’un tek golü Samet’ten geldi. Skora rağmen teknik direktör Abdurrahman Baysangur’un ortaya konan mücadeleden memnun olduğu öğrenildi.