Yaz okulunda şölen gibi kapanış

Geleceğin sporcuların yetiştirilmesi amacıyla birçok branşta eğitim veren Manisa Büyükşehir Belediyespor yaz okulunda, futbol branşında eğitim gören yaklaşık 400 çocuk, düzenlenen kapanış töreniyle veda etti.
Yaz okulunda şölen gibi kapanış

Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve geleceğin sporcuların yetiştirilmesi amacıyla açılan yaz spor okullarında 2016 yılı sezonunu tamamladı. Fikri Bayrıl Spor Tesisi'nde futbol branşında eğitim gören yaklaşık 400 çocuk yeni sezon öncesi son kez biraya geldi. Kapanış töreninde öğrenciler yeni sezon öncesi antrenörleriyle vedalaştı. Öğrencilerin velileri de usta eğitmenler eşliğinde genç sporculara birçok branşta eğitim imkânı sunulduğu için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübüne teşekkür etti.

Geleceğin yetenekleri Büyükşehir'de yetişiyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Orhan Haşim Elmalı da, yaz okullarında eğitim gören sporcuları geleceğe hazırladıklarını ifade ederek, "Her yıl açtığımız yaz okullarımız bu yıl da Manisalılar tarafından büyük ilgi gördü. Gençlerimiz tecrübeli antrenörlerin gözetiminde güzel bir sezon geçirdi. Bunun yanı sıra Manisalılar tarafından yaz okullarımıza gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Geleceğin yeteneklerinin yetiştirebilmek ve Manisa sporuna katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

"Zeki, çevik ve ahlaklı bireyler yetiştiriyoruz"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, miniklere okul hayatlarında başarılar diledi. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, zeki, çevik ve ahlaklı bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla spora ve sporcuya desteklerinin her zaman devam edeceğini vurgulayan Başkan Ergün, "Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde çocuklarımıza ve gençlerimize sağladığımız imkanlar, bundan sonra da artarak devam edecek" dedi.

Yaz okulunda şölen gibi kapanış

Yaz okulunda şölen gibi kapanış

Yaz okulunda şölen gibi kapanış

Kaynak: