Yaz Spor Okulu kapanıyor

Selçuklu Belediyespor Kulübünce düzenlenen Yaz spor okullarında sona gelindi.
Yaz Spor Okulu kapanıyor

Selçuklu Belediyespor Kulübünce düzenlenen Yaz spor okullarında sona yaklaşıldı. Her yıl binlerce sporseveri buluşturan ve geleceğin yıldızlarını yetiştiren Yaz spor okullarına 6 – 14 yaş gurubundan 14 branşta  7012 öğrenci katıldı.

Spor Okulu 11 hafta sürdü

15 Haziran tarihinde başlayan yaz spor okulu 29 Ağustos tarihinde sona erecek. Spor okullarında 7012 öğrenci nezih ortamda spor yapma imkanı buldu. Yaz spor okuluna katılan öğrenciler belli  güzergahlardan servisle alınırken, çalışma sonunda yine aynı güzergah ile evlerine bırakıldı.

Yaz Spor Okulu 14 branşta eğitim verdi

Selçuklu Belediyespor yaz spor okullarında; Yüzme 1475, tenis 375, basketbol 1140, futbol 1285, cimnastik 475, tekvando 1085, voleybol 422, karate 170, wushu 248, kick boks 105, judo 99, hentbol 65, güreş 43 ve satranç 25 olmak üzere toplam 7012 sporcu  107 antrenör eşliğinde spor yaptı.

Selçuklu Belediyespor yaz spor okullarında eğitim 29 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seanslarla sona erecek. Yaz spor okullarına katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verilecek. Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı A. Ziya Yalçınkaya çocuklarını Selçuklu Belediyesi Yaz spor okullarına gönderen tüm ailelere teşekkür ederek, öğrencilerin kış döneminde de spora devam etmeleri çağrısında bulundu. Kulübün kış döneminde de eğitimlerine devam edeceğini hatırlatan Başkan Yalçınkaya, kış spor okulu hazırlıklarının yapıldığını ve kayıt tarihlerinin ayrıca duyurulacağını ifade etti.

“Bizi tercih eden ailelere teşekkür ediyorum”     

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya, gençlerin tatillerini kötü alışkanlıklardan uzak durarak ve spor yaparak değerlendirmelerinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

Başkan Yalçınkaya “Okulların kapanışı ile faaliyetlerine başlayan yaz spor okullarımızda eğitimler sona eriyor ancak eğitimlere kış döneminde de devam edilecek.  Kış dönemi için hazırlıklarımız devam ediyor ve kayıt tarihleri ayrıca duyurulacak. Modern tesislerimizde en iyi şekilde spor hizmeti veriliyor. Mahallelerimizde yapılarak hizmete sunulan spor salonları ve tesisleri çevre sakinlerinden büyük ilgi görüyor. Çocuklarını bize gönderen ailelere teşekkür ederiz. Yaz tatilini boşa geçirmeyerek, spor yapmayı tercih eden ve burada son derece iyi imkanlar içerisinde spor yapan öğrencileri kutluyorum. Kötü alışkanlıklardan uzak durmanın en iyi yolu spor yapmaktır. Bu konuda çocuklarını kulübümüze gönderen ve spor yapma imkanı sağlayan ailelere ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm sporcu ve aileleri ile kış spor okulu çalışmalarında tekrar bir arada olmayı diliyorum.” dedi.