Furkan Bozoğlu

Furkan Bozoğlu

YAZIK BU TARAFTARA!

YAZIK BU TARAFTARA!

Sezona Yeni Stadyum’u ile başlayan Torku Konyaspor’un şu halde olacağını kestirebilen var mıydı?

“42 Bin kişilik stadyumu yaptık. Böyle stadyum yapıldıysa taraftarlarımız da bu stadyumu doldurmalıdır” diyenlere sesleniyorum. Taraftar gereğinden fazlasını yaptı peki takım ne yaptı?

Ligde 20. safta sona erdi. Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 20 puanla 11. sırada yer alıyor.

Haftaya  Ziraat Türkiye Kupası’nda alınan 4 – 1’lik maçla başlayan Yeşil Beyazlılar, Sivasspor mağlubiyetiyle son verdi. Bir kulüpte para bulunur, transfer bulunur, iyi bir yönetim bulunur, iyi bir futbolcu bulunur, motivasyon bulunur ama böyle taraftar bulunmaz. Hangi Anadolu takımının taraftarı her maça 20 binin üstünde dolduruyor stadyumları? Ki Anadolu takımlarının 20. Haftadaki taraftar sayısını toplayın Torku Konyaspor taraftarını geçemez.

Ciprian Marica tam bir felaket

Konyaspor’a gelmesinden kısa bir süre sonra sakatlık geçiren Rumen oyuncu sahalara döndü, keşke böyle dönmeseydi. Çok kötü bir performans sergileyen Marıca’nın düşük performansını Sivasspor karşısında da gördük. Sahada hiçbir şey yapamadı. Yanlış bir transfer ancak bu kadar yapılabilirdi.

Maç sonrasında Aykut Kocaman’ın taraftara “Stattaki atmosfer hiçbir zaman geliştirici olmuyor.” Cümlesini kullanmasının kesinlikle yanlış buluyorum. O stadyumu doldurup o kadar tezahürat yapan taraftar takımı desteklerken iyi de iki üç kere yönetime, futbolculara bağırdığında mı geliştirici olmuyor?

Yazık..

Torku Konyaspor’u çok zor bir fikstür bekliyor. İkinci yarıda çok şey beklediğim Konyaspor beni hayal kırıklığına uğratıyor. İnşallah güzel maçlar bizi bekler. Uğurlar Ola

 

FUTBOLDA NE ZAMAN MÜTEVAZİ OLURUZ?

  • Taraftarın hakkını sahada, yönetimde, transferde, her yerde verebildiğimiz zaman futbolda mütevazi oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Furkan Bozoğlu Arşivi
SON YAZILAR