Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

YAZIK OLDU

YAZIK OLDU

Sezon öncesinde güzel bir rüya gören Torku Konyaspor'u ligin ilk haftasında Eskişehirspor karşılaşmasında bu uykudan uyandıran isim Abdülkadir Bitigen oldu. Maça bir hayli hazır ve istekli başladı Konyaspor. Eskişehirspor ise adeta seyretti yeşil beyazlıları. Organize ataklar, ayağa paslar izleyenlere "Bu sene Konyaspor ligi çok iyi yerlerde bitirir" dedirtti.

Golden sonra da ataklar devem edince bu maçı rahat kazanırız dedik. İlk yarıda keyifle seyrettiğim bir futbolcu vardı ki beni oldukça ümitlendirdi, tabi ki bu futbolcu Ömer Ali’ydi. Djalma’nın yokluğunda en çok beni düşündüren mevkii sağ kanattı fakat ilk yarıda Ömer Ali Djalma’yı aratmadı. Hleb takımın maestrosu olarak ilk yarıda görevini yeterince yerine getirdi. Yeni transfer Gabriel Torje attığı golle klâsını gösterdi. İlk yarıda izlediğimiz Konyaspor Eskişehir gibi zor bir deplasmanda ortaya koyduğu mücadele ile beğeni topladı.

Galip gelme hevesi ile ikinci yarının başlamasını bekledim ama ikinci yarı hiç de beklendiği gibi geçmedi. Torku Konyaspor ilk yarının aksine bir futbol ortaya koyarken Eskişehirspor adeta titredi ve kendine geldi. Hleb’in ikinci yarının hemen başında aldığı darbe ile sahada görünmez olması bir oldu. Eskişehirspor beraberliği yakalamak için uğraşırken Konyaspor arkaya yaslandı bu gidişat iyi bir gidişat değildi. Eskişehirspor aradığı golü Hürriyet’le bulunca galibiyet için yüklendi. Tabi Eskişehirspor’un üç puanı alması için başka bir faktör 75. dakikada maça etki etti.

Hakem Abdülkadir Bitigen yönettiği ilk Süper Lig karşılaşmasında "Bu da penaltı mı?" dedirtti. Genç hakemin verdiği yanlış kararlar herkeste "Bu hakemin tecrübe kazanması gerek" düşüncesini uyandırdı. Konya taraftarı ise yeter artık diyordu. Tecrübesiz hakem verdiği kararlar ile Konyaspor’un maçtan puansız ayrılmasına neden olurken ilk yarıda oynanan o futbola ise yazık oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR