Yeni bir tehlike daha geliyor! Bu kez Konya’da müritlerini topladı

FETÖ’nün ardından Türkiye’de halen etkisini göstermeye devam eden bazı sözde dini oluşumlarla insanların dini duyguları suiistimal edilerek taraftar toplamaya devam ediyorlar.
Yeni bir tehlike daha geliyor! Bu kez Konya’da müritlerini topladı

Türkiye’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından vatandaşlar sözde dini oluşumlara karşı bilinçli olsa da bazı oluşumlar insanların dini duyguların kullanarak örgütleşmeye devam ediyor. Son olarak Türkiye Cumhuriyetine ve hükümetine karşı yaptığı yayınlarla tutuklanan ve uzun süre hapis yatan Furkan Hareketi isimli dini oluşumun lideri Alparslan Kuytul, Konya’da müritleriyle buluştu. Bir otelde sözde konferans düzenleyerek taraftarlarıyla buluşan Kuytul, daha sonra Konya’nın ünlü camilerini ziyaret etti.

KONYA’DA TALEBELERİ VARMIŞ!

Bol bol fotoğraf ve videolar da yayınlanan gezilerde Kuytul taraftarlarının hareketleri de dikkat çekti. Konya’da talebelerinin olduğunun belirtildiği fotoğraf paylaşımlarında, “Alparslan Kuytul Hocaefendi, konferanslarının ardından talebeleri ve sevenleri ile hasbihalde bulunuyor...” denildi.

FETÖ’YÜ ANDIRIYOR

FETÖ elebaşı terörist Gülen’nin daha önce Türkiye’deki konferans ve müritleriyle buluşmalarda da benzeri görüntüler olmuştu. FETÖ’den sonra Kuytul ve benzeri yapıların bu şekilde yapılaşması ve serbestçe taraftar toplamaları ise vatandaşlar arasında yeni bir tehlike daha mı doğuyor? Sorularını yeniden gündeme getirdi.

 Editör