Yeni Haber 2 yıl önce uyarmıştı! Açığa alındı

Yeni Haber 2 yıl önce uyarmıştı! Açığa alındı

2 yıl önce Meram Kaymakamlığı görevini yürüten İrfan Kenanoğlu, Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı. Yeni Haber Gazetesi olarak bu atamanın şaibeli olduğunu belirtmiş ve uyarıda bulunmuştuk. Yazarımız Hamdi Bağcı 4 Eylül 2014 tarihli köşe yazısında uyarıda bulunmuştu. Bağcı’nın yazısında da vurguladığı gibi Kenanoğlu’nun paralel yapının bir mensubu olduğu ortaya çıktı ve görevinden uzaklaştırıldı. İşte yazarımız Hamdi Bağcı’nın 4 Eylül 2014 tarihli köşe yazısından bir kesit:

Ben şahsen devletimize bağlı bir insanım. Devletimizin çıkarları milletimizin çıkarlarıdır, bilirim ve onun için de birçok konuyu yazmam da...

Böyle yazmadığım konulardan birisi de Meram Kaymakamıydı. En az 10 farklı kişiden bu şahıs ile ilgili şikayet almıştım. Makamına giden herkese Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kötülüyor, paralel ihanet şebekesini övüyormuş.

Elbette bu gözden kaçmazdı ve kaçmadı, şahsen be de birçok önemli yerde bunu ifade etmiştim ve devletimiz gerekeni yaptı ve bu şahıs Ankara’ya gitti… Meram Kaymakamlığından alınmış oldu.

Ankara Vali Yardımcısı oluyor, “Tenzili rütbe değil ki” diyebilirsiniz ama hiç merak etmeyin devletimiz kararlı bir şekilde paralel ihanet şebekesi ile mücadele ettiği sürece o makamda da tutunamaz, öncelikle Meram Kaymakamlığından alınması önemliydi. Bu gerçekleşti, şimdi bundan sonra diğerleri de gerçekleşir. Kesinlikle herkes şundan emin olmalıdır.. Türkiye Cumhuriyetinde paralel ihanet şebekesine hiçbir kademede yer yok.

Kendisini paralel ihanet şebekesine ait hissedenler, Türkiye’nin bilgilerini verdikleri, hizmet ettikleri ülkelere gitsinler, ülkemizi sattıkları ülkeler onlara makam, paye, para versin, bu milletin ve bu devletin bu hainlere kapıları kapalıdır.

Herkes bunu böyle bilmelidir. (04 Eylül 2014 Hamdi Bağcı)

Hamdi Bağçı'nın 4 Eylül 2014 tarihli yazısını okumak için tıklayın

 

uyarmistik--(1).jpg
 

Kaynak:YENİ HABER