Erol Çimen

Erol Çimen

Yeni Haber 7 yaşında

Yeni Haber 7 yaşında

Kıymetli okurlarım günler çok çabuk geçiyor. Gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Koyuncuoğlu’nun şu gazeteye gel bir muhasebe birimi kur başına geç diyeli 30 Kasım gelirse 5 yıl dolacak. Bu köşe yazımda sizinle hasbıhal ettiğim 139. yazım olmuş.
 
Dün Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu abi yaşımız konusunda bir yorum yapmadın dedi. Ben de çocuk 7 yaşına girdi. İlkokula başladı. Umarım okumayı çabuk söker. İnşallah büyür, iyi yerlere gelir. Vatana, millete, memlekete faydalı insan olur dedim.
 
Yeni Haber bizim çocuğumuz. Gözümüz gibi baktığımız, aman koşarken ayağı takılıp düşmesin diye üzerine titrediğimiz kıymetlimiz. Bir ana, bir baba çocuğunun üzerine nasıl titrerse biz de onun üzerine öyle titriyoruz.
 
Yeni Haber Gazetesi 18 çalışanı ve 30 un üzerindeki yazar kadrosu ile birlikte Genel Yayın yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu’nun koordinesiyle Ankara yolu üzerindeki bürosunda tüm Konya halkına ve Konya’nın ilçelerine yazılı basınla, tüm Dünya’ ya da sosyal basınla hizmet vermektedir.
 
Yeni Haber Gazetesi milli ve manevi değerlere saygılı, insanı ön planda tutan, halka hizmet Hakka hizmettir düsturu içinde, emin ve güvenilir habercilik yapmaktadır.
 
Bir gazete okuyucusu ile vardır ve okuyucusu ile değerlidir. Aslında bizim gazetemize sizler değer katıyorsunuz. Biz sizinle varız. Biz sizin yanınızdayız. Biz biliriz ki Halka Hizmet Hakka hizmettir. Hep bu düstur içinde çalıştık. Bundan sonrada aynı şekilde sizlere doğru ve güvenilir haberi ulaştırmak için gece gündüz çalışacağız.
 
ALLAH Yeni Haber Gazetemize sizinle birlikte daha nice 7 yıllar nasip etsin. Amin. Selam Ve Dua İle...                                             

Önceki ve Sonraki Yazılar
Erol Çimen Arşivi
SON YAZILAR