Yeni Haber 7. yılını kutluyor

Yayın hayatı boyunca birçok başarıya imza atan, başarıyı gelenek haline getiren; Konya'nın gelişimine katkı sağlayan, daima hakkın, haklının ve mazlumun yanında yer alan ve sektörde 7 yıldır hizmet sunan Yeni Haber Gazetesi, 7. kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Yeni Haber 7. yılını kutluyor
Yayın hayatı boyunca birçok başarıya imza atan, başarıyı gelenek haline getiren; Konya'nın gelişimine katkı sağlayan, daima hakkın, haklının ve mazlumun yanında yer alan ve sektörde 7 yıldır hizmet sunan Yeni Haber Gazetesi, 7. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Bu kapsamda Konya protokolü de gazetenin 7. kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajları yayımladı.
Konya’da 1 Ekim 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan Yeni Haber Gazetesi 7. yılını kutluyor. Konya basınında önemli bir yere sahip olan Yeni Haber, yerel haberciliğin yanı sıra, internet medyasında ortaya koyduğu başarılarla da dikkat çekiyor. Özel haberlerin yanı sıra, haber ajanslarının da tümünü çalışmalarına dahil eden gazete, mobil uygulamaları, dergi çalışmaları ve dolu dolu gazete sayfalarıyla Konya’nın gündemini tutmaya devam ediyor.
MUSTAFA KAVUŞ TEBRİK ETTİ
Konya protokolü de gazetenin 7. kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajları yayımladı.
yılını kutlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Yayın hayatına başladığınız günden bu yana geçen 7 yıllık süre zarfında sürdürdüğünüz doğru, dürüst ve ilkeli habercilik anlayışınız ile haktan ve milletten yana duruşunuz her türlü övgüye layıktır. Yeni Haber Gazetesinin kurumsal kimliği altında sizler, kalemlerinizle, fikirlerinizle Yüce Milletimizin değerlerini, istiklal ve istikbalini her şeyin üstünde tutarak onların sesi, yüreği ve vicdanı oldunuz, yürüdüğü yola ışık tuttunuz. Gazetenizin genç yaşına rağmen, sizin on yılların getirdiği gazetecilik tecrübeniz ve özverili gayretlerinizle gelen başarı, Konya ve Konya basın camiası için bir övünç kaynağı ve kazanç olmuştur. Tüm bu düşünceler içinde kültürel, sosyal ve siyasi hayatımıza büyük katkı sunan gazetenizin 7. yaşını en içten dileklerimle kutluyorum. Yeni Haber çatısı altında önemli başarılara imza atan tüm ekip arkadaşlarınızı da canı gönülden tebrik ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesi ümit ediyorum. Yeni yaşınız kutlu olsun. Nice yıllara” dedi.
HASAN KILCA’DAN TEBRİK MESAJI
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kuruluş yıl dönümümüz dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Kılca mesajında, “7 yıl önce “Haber Hayattır” sloganıyla yayın hayatına başlayan Yeni Haber Gazetesi, kuruluşundan bu yana şehrimiz, ülkemiz ve dünya gündemine dair vatandaşlarımızı bilgilendirme noktasında kıymetli gayretleri bulunmaktadır. Yenilikçi, dinamik, saygın ve cesur gazetecilik anlayışıyla yoluna devam eden Yeni Haber Gazetesi, bir yandan toplumu bilinçlendirip ülkemizin büyümesi ve gelişmesine katkı sunarken, vatandaşın bilinçlenmesi ile şehir yöneticilerini de olumlu anlamda yönlendirmeye devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; 7 yıldır dürüst ve ilkeli habercilik yapan Yeni Haber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Yeni Haber Ailesi’nin tüm bireylerine başarılarla dolu nice yıllar diliyorum” ifadeleri kullandı.
RECEP KONUK’TAN KUTLAMA
AK Parti 25. Ve 26 dönem Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk imzasıyla gönderilen tebrik mesajında da şu ifadelere yer verildi: Konya’da medyamızın önemli yayın kuruluşlarından olan Yeni Haber Gazetesi 7 yaşında. Yeni yaşınızı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ülkemizde sağduyulu medyanın varlığı, hem üretim ve büyüme, hem de güvenlik ve toplumun sağlıklı bilgilendirilmesi için çok önemlidir. Yeni Haber Gazetesi de bu anlamda çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Yerel dinamikleri güçlü olmayan bir ülkede ne sağlıklı üretim olur, ne sağlıklı demokrasi olur, ne de sağlıklı sosyal hayat olur. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yaşınızı kutluyor, daha nice yıllara temennisiyle Yeni Haber Gazetesi çalışanlarına ve köşe yazarlarınıza sağlık, mutluluk, esenlik temenni ediyorum.
SOSYAL MEDYADAN KUTLADILAR
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, sosyal medya hesabı Twitter’da yaptığı kutlamada, “Haber Hayattır sloganıyla yayın yapan, Konya'mızın gazetelerinden Yeni Haber'in 7. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Güncel haber ve köşe yazılarıyla, gelişmelerden hemşehrilerimizin bilgi sahibi olmasını sağlayan gazetede çalışan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Eğitim-Bir-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 7. yaşımızı kutladı. Metin paylaşımında, “Hakikati malum kılma davasının davacısı bir idealin müntesibi
Yeni Haber Gazetemizin 7. sene-i devriyesini en kalbi muhabbetlerimle kutluyorum” dedi. Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörü Mustafa Kemal Yavuzyiğit tarafından yapılan açıklamada ise, “Doğru ve ilkeli haber anlayışıyla nice yıllara. Bu vesile ile Yeni Haber'in yeni yaşını kutluyor, başta gazete imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu olmak üzere tüm çalışanlarını ayrı ayrı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verildi. Uluslararası İmam Hatip Mezunlar Birliği Kurucu Genel Başkanı Mohammad Hasan Kabir de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeni yaşımızı kutladı.
İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KOÇ MESAJ GÖNDERDİ
Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, gönderdiği kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı: Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, sorumlu ve ilkeli haber anlayışı ile hemşerilerimizin güvenini ve saygısını kazanan yerel basınımızın öncülerinden Yeni Haber Gazetesi’nin 7’nci kuruluş yıldönümünü kutlar, gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen ve katkıda bulunanları tebrik ederek, nice başarılı yıllar dilerim. Saygılarımla.
MESLEKTAŞLARIMIZ DA UNUTMADI
Konya Basın İlan Kurumu İl Müdürü Özden Konur, gazetemizi ziyaret ederek 7. Yılımızı kutladı. Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu ile basındaki son gelişmeleri değerlendiren Konur, Yeni Haber’e bundan sonraki yayın hayatında başarılar diledi.
meslektaslarimiz-da-unutmadi-1.png
Gazetemizi ziyaret eden Konya’nın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celalettin Boyalı da, yeni yaşımızı kutladı. Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu’nu tebrik eden Boyalı, gazete çalışanlarımıza da başarı diledi.
meslektaslarimiz-da-unutmadi-2.png
MUSTAFA ORAL VE OSMAN ÖZTÜRK’TEN ZİYARET
UNORMAK ve Orweld Kaynak Telleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oral ve Sigorta Center Group Genel Müdürü Osman Öztürk, gazetemizi ziyaret ederek yeni yaşımızı kutladı. Mustafa Oral, personelimize tatlı ikramında bulunarak çalışmalarında başarı diledi.
oral-ozturk.png