Yeni Haber ''Altınım yok sevgim var'' diyen o kızı buldu

Yeni Haber - MERVE ATEŞ
Yeni Haber ''Altınım yok sevgim var'' diyen o kızı buldu

12'nci Cumhurbaşkanı olarak seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin kongresinde konuşma yapmadan bir kız çocuğu yanına geldi. Yeni Haber Gazetesi muhabiri Merve Ateş Ankara Arena’da konuşması öncesinde Başbakan’ın yanına gelerek  “Param yok ama sevgim var diyen Özlem Koca’yı buldu

 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasi hayatının anlatıldığı belgesel sonrasında kürsüye çıktı. Tam da bu esnada bir kız çocuğu Başbakan Erdoğan'ın yanına geldi. 

NE DEDİĞİ MERAK KONUSU OLMUŞTU

Başbakan Erdoğan'la heyecanlı bir şekilde kısa bir sohbet gerçekleştiren kız çocuğunun ne dediği merak edilirken, salondakilerin bu merakını Erdoğan giderdi. 

“ALTINIM YOK AMA SEVGİM VAR”

Erdoğan, kız çocuğuyla arasındaki diyaloğu şöyle aktardı: "Geçmişte malum partimizin kuruluşunda bir küçük yavru bir altın bize göndermişti. Kızımız diyor ki benim altınım yok ama benim de sevgim var, kabul eder misiniz diyor."

Erdoğan'a sarılarak sevgisini gösteren kız çocuğu daha sonra sahneden indi. 

“YENİ HABER PARAM YOK SEVGİM VAR DİYEN KIZI BULDU”

Yeni Haber Gazetesi muhabiri Merve Ateş Ankara Arena’da konuşması öncesinde Başbakan’ın yanına gelerek  “Param yok ama sevgim var” diyen 14 yaşında ki Özlem Koca’yı buldu.

 

“BAĞIRMA AYIP OLUR DEMİŞLERDİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı    görmek için günler öncesinden heyecanlandığını ifade eden 14 yaşındaki ilkokul öğrencisi  Özlem Koca “ Bu tarihi günde Cumhurbaşkanımızı görmek ona hislerimi ifade etmek için İzmir Kemalpaşa’dan uzun bir yolculuğun ardından  geldim. Cumhurbaşkanımız   yıllar önce İzmir’e  gelmiş bende sevgimi göstermek için bağırmışım, çevremdekiler sus bağırma ayıp olur demişler. Ama bugün Cumhurbaşkanımız beni dinledi” dedi.

“ONU SEVEN BÜYÜK BİR KALBİM , SEVGİM VAR”

Tribünlerden Cumhurbaşkanımızın yanına gitmek için çok uğraştım diye Fatma Koca “Genel Başkanımıza geçmiş yıllarda altın verenler olmuş, haberlerini görünce çok duygulandım. Benim verecek altınım yoktu ama onu seven büyük bir kalbim, sevgim var” diye konuştu.

“SEVİNÇTEN ÇIĞLIK ATTIM”

Kürsüye çıktığında ki heyecanını da anlatan Koca “ Yaklaşık 6 kez cumhurbaşkanımızı yakından görme sohbet etme imkanı buldum. Benim için onunla aynı fotoğraf karesinde olmak şereftir. Kendimi haber sitelerinde gördüğümde   sevinçten çığlık attım. Bugün benim için çok özel bir gün oldu” şeklinde konuştu.

KIYAFETİ AK PARTİ’NİN RENGİ SARI BEYAZ

Genel Başkan’ın seçileceği kongreye günler öncesinden hazırlandığını anlatan Koca “Ak Parti’nin Kongresine özel olarak partimizin rengi olan sarı beyaz rengi bir kıyafeti tercih ettim. Sarı bir eşarp beyaz bir pantolon ile Ankara Arena’da Cumhurbaşkanımızla fotoğraf çektirdim” dedi.

1-050.jpg

2-017.jpg4-008.jpg

3-017.jpg