Yeni mahalleler merkezleşiyor

Yeni mahalleler merkezleşiyor


Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Tömek, Sarıcalar, Çandır ve Çaldere Mahallelerine ziyaretlerde bulundu.  Vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay daha sonra Birlik Parkı’nda vatandaşlarla buluştu. 
 Ziyaretlerde Başkan Altay’a eşlik eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu da yaklaşan genel seçim için Ak Parti’ye destek istedi.
 

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Selçuklu’nun bütün mahallelerini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, gelen ve istekleri dinliyor. Tömek, Sarıcalar, Çandır ve Çaldere Mahallelerini ziyaret eden Başkan Altay’a, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.
 
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Ziyaretin ikinci kısmında Birlik Parkı’nı da ziyaret eden Altay ve Baloğlu burada da büyük bir ilgi ile karşılandılar. Renkli görüntülerin oluştuğu ziyarette vatandaşlardan Başbakan Ahmet Davutoğlu için güçlü destek istendi.  
 Selçuklu Belediyesi’ne bağlanan yeni mahallelerin bir program dahilinde şehir merkezi’nde olan hizmetlerden yararlanacağını söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Yeni bağlanan mahallelerimizde ihtiyaçları doğru tespit edebilmek için ekiplerimiz çalışıyor. Söz verdiğimiz gibi şehir merkezindeki mahallelerde bulunan hizmetler bir program dahilinde buradaki mahallerimize de gelecek. Buradaki hemşehrilerimiz çok daha iyi hizmetleri, Selçuklu Belediyesi’nden alacaklar” dedi.

 Konya’nın Başbakan Ahmet Davutoğlu’na en üst düzeyde sahip çıkması gerektiğini ifade eden Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu,“ Konya tarihinde ilk defa böyle bir fırsatı yakaladı. İnşallah  bu fırsat Konya için bir hizmet yağmuruna dönüşecek. Konya’nın hayali olan metro gibi dev bir projenin müjdesi bizzat Başbakanımız tarafından verildi ve takvimi çizildi. Bundan sonra Konya özlemini duyup da geçmişte gerçekleştiremediği projelerine daha kısa süre içinde kavuşacak” dedi.

Kendisi de sağlık camiasından gelen Milletvekili Baloğlu, Konya’da son yıllarda sağlık alanında elde ettiği kazanımlara vurgu yaptı ve şu görüşlere yer verdi: “Ak Parti döneminde Konya’ya yapılan sağlık yatırımları Cumhuriyet tarihinden 2002 yılına kadar yapılan yatırımların bir kat daha üstündedir. Şu anda Konya’nın 21 ilçesinde sağlıkla ilgili yatırımlar var ve bu yatırımlar hızla ilerliyor. Konya’nın her bir noktasında ya hastane yapılıyor, ya hastanelere ek bina yapılıyor, ya toplum sağlığı merkezleri yapılıyor” dedi. Baloğlu,“ İnşallah Konya bu hizmetlere yeni dönemde de yenilerini eklemeye devam edecek” dedi.