Yeni Malatyaspor’da Erkan ve Ertaç, ilk antrenmanına çıktı

Yeni Malatyaspor'un yaz dönemi boyunca kadrosuna katmayı düşünmediği ancak kulüple sözleşmeleri devam ettiği için yeniden anlaştığı Erkan Sekman ve Ertaç Özbir, Malatya'ya gelerek ilk antrenmanlarına çıktı.
Yeni Malatyaspor’da Erkan ve Ertaç, ilk antrenmanına çıktı

Orduzu Pınarbaşı'nda yapılan çalışmada Erkan ve Ertaç koşu ve kondisyon ağırlıklı bölümde takımla beraber çalışırken, toplu idmanlarda yer almadılar.

Milli takım arası ikiliye yaradı

Fiziksel olarak hazır hale gelebilmek için kendilerine verilen özel programı uygulayacak Erkan ve Ertaç, daha sonra takımla beraber toplu antrenmanlarda da yer alacak. Her iki oyuncuda idman eksiğinden kaynaklanacak bir sakatlığa yer vermemek için böyle bir program uygulayan teknik heyet, Ertaç Özbir ve Erkan Sekman'ın kısa sürede hazır olmasını sağlayarak kalede ve savunmada alternatiflerin çoğalmasını istiyor.

Milli aradan dolayı liglerde hafta sonunun maç oynamadan geçirilmesi de Erkan ve Ertaç'a yaradı. Denizlispor müsabakasını da kaçıracak olan ikilinin iç sahada oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasına kadar hazır hala gelebileceği öğrenildi.

Kaynak: