Yeni Malatyaspor’da futbolcular kendinden emin

Yeni Malatyaspor'lu futbolcular Mehamt Sak ve Sinan Özkan, takımdaki kalite ve ortamın başarıyı getireceğine inandıklarını söyledi.
Yeni Malatyaspor’da futbolcular kendinden emin

Yeni Malatyaspor'lu futbolcular Mehamt Sak ve Sinan Özkan, takımdaki kalite ve ortamın başarıyı getireceğine inandıklarını söyledi.

TFF 1. Lig'in ilk 2 haftasını kayıpsız geçerek zirveye ortak olan Yeni Malatyaspor'da takımın iki önemli ismi Mehmet Sak ve Sinan Özkan, takımdaki son durumla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesi konuşan Mehmet ve Sinan, takımdaki kalite ve ortamın başarıyı getireceğine inandıklarını belirtti.

Çok kısa sürede uyumu yakaladıklarını belirten Mehmet, "İyi takım olduk. Çok çabuk birbirimizle kaynaştık. Bu da takım olmanın en büyük etkenlerinden biri zaten. Bu şekilde gittiğimiz sürece inanıyorum ki bu yıl her şey güzel olacak. Önümüzde Denizli maçı var. Hafta hafta bakmak istiyoruz. Bu maçı da en güzel şekilde geçip, önümüzdeki maçlara tek tek bakmak istiyoruz" dedi.

Mehmet Sak: "Tam olarak hazır olduğumu söyleyemem"

Mehmet, kendi performansıyla ilgili ise, "Tam olarak hazır olduğumu söyleyemem. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olacağımı düşünüyorum. Çünkü sezon başı kampını yeni bitirdik. Her sene aynı şey oluyor. Hazır olana kadar belli bir süre geçiyor. Birkaç hafta sonra tam olarak kendi performansımı yakalayacağımı düşünüyorum. Onun için de çalışmalarımız devam ediyor. Umarım her şey güzel olur" diye konuştu.

Takımın gol ayaklarından Sinan Özkan ise kimsenin Yeni Malatyaspor'dan böyle bir başlangıç beklemediğini ifade etti.

Sinan Özkan: "Rekabet bize değil, Yeni Malatyaspor" yarayacaktır"

Takım olarak lige iyi hazırlandıklarını belirten Sinan, "Kimse bizden böyle bir başlangıç yapacağımızı beklemiyordu. İki maçta 6 puan. Önemli olan ikide iki yapmak ve önümüze bakmaktı. Bunu başardık. Mehmet'in dediği gibi iyi başladık. Buraya geldik her şey çok güzel. Takım olsun, ağabeyler olsun her şey çok güzel gerçekten. Denizli maçında da bu çıkışımızı sürdürmemiz lazım. İlk gün geldiğimde takım arkadaşlarımın "İyi ki geldin kardeşim" demesi zaten her şeyi özetlemiştir. Ben burada Sedat Ağabey olsun, Vedat Ağabey olsun, Yiğitcan Ağabey olsun onlarla karşılıklı veya beraber oynadık. Bu ağabeyler burada olduğu sürece gençlerin ve yeni oyuncuların kaynaşması daha kolay olur. Bu takım öyle veya böyle her şeyi yapar" diye konuştu.

"Kazanan yine biz olacağız"

Sinan, takımdaki golcülerin rekabetinin takıma olumlu yansıyacağını da belirterek, "Rekabet bize değil, Yeni Malatyaspor" yarayacaktır. Benim önümde sağda Michall, solda Bobo var. Bir tanesi çok iyi performans sergiledi. Öbürü iki haftadır gol atıyor. Amutu, Eren, İrfan desen gerçekten rekabet büyük. Belki de ileride hoca sıkıntıya girecek. Tabi şaka anlamında söylüyorum ama kazanan yine biz olacağız" dedi.

Yeni Malatyaspor’da futbolcular kendinden emin

Yeni Malatyaspor’da futbolcular kendinden emin

Kaynak: