Yeni Malatyaspor’da kampın yıldızı Michall Pereira oldu

Yeni sezona Bolu'da hazırlanan Yeni Malatyaspor'da çalışmalardaki hırsı ve hazırlık maçlarındaki performansıyla Fransız oyuncu Pereira kampın yıldızı...
Yeni Malatyaspor’da kampın yıldızı Michall Pereira oldu

Yeni Malatyaspor'da Bolu kampının yıldız ismi Michall Pereira oldu.

Yeni sezona Bolu'da hazırlanan Yeni Malatyaspor'da çalışmalardaki hırsı ve hazırlık maçlarındaki performansıyla Fransız oyuncu Pereira kampın yıldızı oldu.

İspanya'nın Mallorca takımından transfer edilen sağ kanat oyuncusu Perreira, farklı stili ve süratiyle dikkat çekerken, yeni sezon öncesi de lige en hazır isim olarak göze çarpıyor.

Sol ayağını oldukça etkili kullanan Pereira, oynanan 3 hazırlık maçında da İrfan Buz'un ideal kadrosunda yer alırken, bu maçlardaki performansıyla herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Pereira'nın Yeni Malatyaspor'a büyük katkılarının olacağına inandığını kaydeden kulübün sportif direktörü Ali Ravcı, "Pereira Türkiye'de adından çok söz ettirecek" dedi.

"Adından söz ettirecek bir futbolcu"

Ravcı, Pereira'nın hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla lige en hazır futbolcu görüntüsü verdiğini kaydederek, "Bu sezon yeni transferlerimizden tam verim almak istiyoruz. Özellikle yabancı oyuncularımızın performansı ligdeki konumumuzla ilgili belirleyici olacaktır. Mallorca'dan transfer ettiğimiz Perreira kamptaki performansıyla bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Gerçekten çok farklı bir oyuncu. Pereira Türkiye'de adından çok söz ettirecek bir futbolcu. Umarım ligde de aynı performansını sürdürür. Kampımızın verimli geçmesi sayesinde yeni gelen oyuncularımız daha kısa sürede hazır hale geldi. Amutu ve Dialiba'nın kamp eksiği var. Onlar ekstra programlarla çalışıyor. En kısa zamanda onların da Pereira gibi hazır hale gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’da kampın yıldızı Michall Pereira oldu

Kaynak: