Yeni Malatyasporlu gurbetçi futbolcu Semih kendine güveniyor

Yeni Malatyaspor'un Hatayspor'dan transfer ettiği gurbetçi futbolcu Semi Terzi, "Bu sene en iyi şekilde katkılarda bulunup, Malatya'yı layık olduğu yere getirmek...
Yeni Malatyasporlu gurbetçi futbolcu Semih kendine güveniyor

Yeni Malatyaspor'un Hatayspor'dan transfer ettiği gurbetçi futbolcu Semi Terzi, "Bu sene en iyi şekilde katkılarda bulunup, Malatya'yı layık olduğu yere getirmek istiyorum" dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Semih, Mersin maçında forma şansı gelmesi halinde elinden geleni yapacağını kaydederek, "Burada olduğum için çok mutluyum. İlk geldiğim günden beri çok güzel bir arkadaşlık buldum burada. Gerek abilerimle, gerekse de yaşıtlarımla çok iyi anlaşıyorum. Gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var. Onlar bize çok yardımcı oldu. Tabi ben bir alt ligden geliyorum. Burası benim için çok büyük bir adım. İnşallah bu sene Malatyaspor'a en iyi şekilde katkıda bulunup, takımı layık olduğu yere getirmek istiyorum" dedi.

"Merak etmeyin Malatyaspor'u hasret kaldığı Süper Lig'e adım adım götüreceğiz"

Semih, Mersin maçında forma giymek istediğini belirterek, "Her futbolcu forma giymek ister. Ben genç bir futbolcuyum. İnşallah abilerimden forma şansı gelince, ben de alıp götürmeyi düşünüyorum. Tabi önümüzde bir Mersin maçı var. Hazırlık maçlarını değerlendirecek olursak eğer, gerçekten hazır bir takım olarak görünüyoruz. Hem genç, hem de tecrübeli oyunculardan oluşan bir takımımız var bu sene. Çok mücadeleci ve hırslı bir takımız. Arkadaşlığımız da zaten sahaya yansıyor. O yüzden ben çok umutluyum. İnşallah bu sene ilk 3 maçı iyi geçirirsek, çok güzel günler bizi bekliyor. Taraftara da şunu söylemek istiyorum. Merak etmeyin Malatyaspor'u hasret kaldığı Süper Lig'e inşallah adım adım götüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: